Рівне:

Створення та просування сайтів

Ворожка ледь не зруйнувала мою сім’ю…

Таке життя 22-чер, 2006, 15:559 prov 5 743
Донедавна я була нормальною щасливою жінкою. Хороша сім’я — чоловік, двоє дітей, середній достаток. Все, як у багатьох людей.
Проте мені забаглося більшого. Співробітниця полюбляла навідувати гадалок та ворожок і розповідала, які позитивні зрушення у житті її родини відбувалися після кожного такого візиту.
І я враз вирішила, що це потрібно і мені. Чоловікові нічого не сказала, бо передбачала його реакцію – до таких речей він ставився негативно. Тому я, озброєна адресою, яку дала добра приятелька, вирушила до ворожки. Двері відчинила неохайна жінка років 55. Її вигляд неприємно вразив, проте я вирішила йти до кінця.
Ворожка – пані Василина, як вона представилася, – завела мене у кімнату, що вражала чистотою не більше, ніж її господиня. Там вона дістала карти, якісь палички і почала розповідати про мої проблеми. Виявляється, мій чоловік потай ходить до якоїсь жінки і має намір покинути сім’ю, син зв’язався з сумнівною компанією, що доведе його до в’язниці, а донька така хвора, що потребує термінового лікування, причому лікувати має саме Василина. Я відчувала себе одурманеною. Але її слова, немов отрута, заповзали в душу. І я виклала на стіл майже 100 гривень за якісь амулети та водичку. Водичку потрібно було підливати у кожну страву моїм рідним, а амулети порозкладати між їхніми особистими речами.
Прийшовши додому, я саме це й зробила. Амулети – якусь засохлу гидоту в брудних папірцях – порозкладала в шафах, а воду щедро підлила до кожної страви та склянки.
Так тривало кілька тижнів, аж доки син не знайшов серед своєї білизни “амулет”. Вдома був скандал. І донька, і чоловік теж познаходили “сувеніри”. Мені довелося в усьому зізнатися. Син шоковано сказав:
– Мамо, ти ж до церкви ходиш! Як ти могла? Щоб якась неграмотна шахрайка так тебе надурила? Я протверезіла. Образа і зневага моїх дітей та чоловіка були справедливі. Чоловік образився страшенно, запитав, чому я вірю не йому, з яким прожила 20 років, а якійсь чужій жінці?
На цьому моє знайомство з ворожками закінчилося назавжди. Я усвідомила, що пішла по слизькій стежині, яка могла завести мене будь-куди. А якби мене знову потягло туди? Я б утратила довіру до найдорожчих, слухаючи шахрайку. Витрачала б гроші на вітер, і цілком могла б втратити свою сім’ю.
Олена П.,
Березне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору