Рівне:

Створення та просування сайтів

Сергій сезоном не задоволений

Спорт 29-чер, 2006, 13:379 prov 1 274
Позаду залишився п’ятнадцятий чемпіонат України з баскетболу. Гравці та тренери відпочивають від нещодавніх баталій, проте пам’ятають — час відпусток та передсезонної підготовки мине швидко. Несподівано і приємно було зустрітися в місті із вихованцем рівненського баскетболу, колишнім гравцем рівненського “Пульсара”, а нині чемпіоном України у складі “Азовмаша” та лідером збірної України Сергієм Ліщуком.
— Приємно бачити тебе в рідному місті. Надовго?
— На кілька днів. Побуду вдома, поїду відпочити на Шацькі озера. Потім розпочнеться підготовка до нового сезону.
— Запрошення з клубів НБА не було?
— Нинішнього літа до Америки не поїду. Буду готуватися зі збірною та “Азовмашем”. Справа в тому, що нинішній сезон для мене не був успішним. Так, я став чемпіоном України та володарем Кубка країни в складі маріупольської команди, але мої показники були нижчими, ніж минулого року. А представники НБА передусім дивляться на статистику гравця. Я сам не задоволений своїм виступом у чемпіонаті. Щоправда, на стадії плей-офф я зумів провести матчі на гідному рівні. Тому поїздку до Америки відкладемо на наступний рік.
— У чому причина того, що показники погіршилися?
— У команді зібралися сильні гравці. Кожен може взяти на себе обов’язки лідера. Тому мені доводиться менше проводити часу на майданчику, ніж цього хотілося б. До того ж, у мене є сильний конкурент на місце четвертого номера в “Азовмаші” — це Байрамович, з яким ми добре ладимо і товаришуємо. Думаю, наступного сезону мені вдасться покращити свої показники.
— Чи сильно зміниться склад команди у передсезоння?
— Наскільки мені відомо, переважна більшість гравців, які виступали минулого сезону, будуть виступати і в наступному.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору