Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 29-чер, 2006, 13:389 prov 1 310
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
У цікавій боротьбі проходить чемпіонат області з футболу. У суботу та неділю відбулися матчі дев’ятого туру. Найдраматичнішим став поєдинок у Радивилові, де господарі до 88 хвилини лідирували 2:0. Відчувши, що перемога близько, тренер господарів провів низку замін, замінивши і воротаря. Впевненість у перемозі перейшла до гравців “Сокола”, чим відразу скористалися суперники. Рівненський “Водник” не тільки спромігся за ці кілька хвилин до завершення зустрічі відіграти два голи, але з пенальті забити переможний.
Аж шість голів побачили численні вболівальники на стадіоні “Хімік” у Рівному. Господарям лише з пенальті у другому таймі у матчі зі здолбунівським “Волинь-Цементом” вдалося зрівняти рахунок — 3:3. Впродовж матчу хіміки були в ролі наздоганяючих. Гості могли вивезти з Рівного і три очки, але при рахунку 3:2 гравець “Волинь-Цемента” не зумів перекинути м’яча через воротаря “Хіміка”.
Результати всіх матчів: “Ізотоп” (Кузнецовськ) — “Маяк” (Сарни) — 2:1, “Варіант” (Кузнецовськ) — “Случ” (Березне) — 1:0, «Горинь» (Дубровиця) — “ОДЕК” (Оржів) — 0:2, “Хімік” — “Волинь-Цемент” — 3:3, “Енергія” (Володимирець) — “Полісся” (Рокитне) — 2:3.
З 22 очками лідирує “ОДЕК” (і гра в запасі), на три менше в “Ізотопа”, 18 у “Варіанта”.

* * *
Майстер спорту міжнародного класу з футболу ДЦП рівнянин Ігор Косенко став лауреатом Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення у розбудові України. За це спорстмен-інструктор отримав диплом та грошову нагороду.

* * *
Вдало дебютувала рівненська команда “Валда-2” у складі Івана Щевича та Віталія Марчука у Відкритому чемпіонаті Івано-Франківської області з ловлі риби фідерною снастю. Наші земляки посіли перше місце. Іван Щевич за два тури змагань наловив майже п’ять кілограмів риби і виборов друге місце в особистому заліку.

* * *
Восьме місце та три очки у світовій кваліфікації. Такий доробок рівнянина Олександра Шейдика на багатоденній велогонці професіоналів “Турі Сербії”. У змаганні взяли участь 130 спортсменів. Тренує Олександра Анатолій Чаюк.

* * *
У Запоріжжі відбувся чемпіонат України з пляжного волейболу серед юніорів. Вихованки обласної спортивної школи Валентина Грицюк та Олена Басанова вибороли бронзові нагороди, а Олександр Курінець та Антон Куцмус стали п’ятими. Готували спортсменів до змагань Сергій та Павло Тимчаки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору