Рівне:

Створення та просування сайтів

НКРЕ підтримала Тимошенко

Україна і світ 30-кві, 2009, 14:499 prov 1 216
Прем’єр-міністр виконала свою обіцянку щодо зменшення ціни на газ для населення в 2009 році.
Національна комісія регулювання електроенергетики залишила торішні ціни на український газ. Вартість природного газу, добутого на території України, до кінця 2009 року збережена на рівні лютого 2008 року для таких державних компаній, як “Укрнафта”, “Укргазвидобування”, “Нафтогаз України”.
Це означає, що ціна на газ для населення в 2009 році не зміниться, оскільки закон про Держбюджет містить відповідну норму, у якій йдеться про те, що підприємства, в статутному капіталі яких держчастка прямо або опосередковано перевищує 50%, повинні реалізовувати весь добутий на території країни газ “Нафтогазу України” для газопостачання населення.
Востаннє ціни на побутовий газ збільшувалися в грудні 2008 року Указом Президента Ющенка. Тоді проти цього підвищення виступав уряд Юлії Тимошенко, але Президент своїм Указом змусив НКРЕ підвищити тарифи на 35%.
Своїм нинішнім рішенням НКРЕ підтримала позицію Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, яка виступає проти будь-якого зростання цін на газ для населення в 2009 році, і яка свого часу пообіцяла, що в кризовий для країни час вартість газу не підвищуватимуть.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору