Рівне:

Створення та просування сайтів

Ми розпочинаємо УЛС

Спорт 07-травня, 2009, 11:389 prov 1 101
Минулого тижня рівненські вболівальники спідвею стали свідками старту командного чемпіонату України зі спідвею УЛС-2009. У Рівному зустрілися між собою дві місцеві команди — “Ураган” та “Каскад”. Гонка пройшла у напруженій боротьбі, і сильнішими виявилися “каскадівці” — 48:39.
Проте аж ніяк не можна казати, що перевага “Каскаду” була очевидна. На доріжці точилася безкомпромісна боротьба. Після перших чотирьох заїздів рахунок був рівним — 12:12. У п’ятому “Ураган”, завдяки В’ячеславу Геруцькому (три очки ) та Ярославу Полюховичу (два), спробував відірватися. Не вдалося. У п’яти наступних стартах “Каскад” чотири рази переміг з рахунком 4:2 й один — 5:1, довівши свою перевагу до восьми пунктів (34:26). На це Володимир Трофимов відповів “джокером”. Андрій Корольов першим перетнув фінішну пряму — з трьох очок стало шість. Ще одне заробив Ярослав Полюхович — 33:36. На цьому приємне для “Урагану” завершилося. Далі в трьох заїздах “каскадівці” двічі перемогли (4:2 та 5:1), і в останньому суперники розійшлися миром (3:3). Як підсумок, нелегка перемога “Каскада” — 48:39.
За “Ураган” очки приносили: Андрій Корольов — 16, В’ячеслав Геруцький — 9, Ярослав Полюхович — 8, Станіслав Огородник — 4, Володимир Трофимов — 2; а за “Каскад”: Ілля Бондаренко — 14, Володимир Колодій-ст. та Роман Іванов — по 11, Олександр Бородай — 9, Михайло Онешко — 3.
Андрій Корольов, гонщик “Урагана”:
— Попри програш, можу сказати, що гонка вдалася. Доріжка підготовлена чудово. Радий, що запросили поїздити за ”Ураган” — буду намагатися приносити очки клубу. Сьогодні на мототреці змагалися практично рівні команди. Трохи краще технічно готові були суперники.
Олександр Бородай, гонщик “Каскада”:
— Я задоволений результатом гонки. Під час гонки мій мотоцикл поводився не так, як слід. Дякую Віктору Гайдиму, який допоміг мені знайти правильну настройку. Після налаштування техніки мені вдалося здобувати очки.
Сергій Дем’янков, президент СК “Каскад”:
— Як на мене, то відкриття української ліги спідвею в Рівному вдалося. Гадаю, гонка сподобалася присутнім вболівальникам. Задоволений як перемогою хлопців, так і їхніми діями загалом.
Володимир Трофимов, головний тренер СК ”Ураган”:
— Важко коментувати гонку, в якій команда поступилася. Ми чинили гідний опір супротивнику. Було видно, що у суперника краще технічне забезпечення. Попри всі негаразди, будемо боротися й готувати гідну зміну собі.
Вихідні рівненські команди використали для підготовки до наступних гонок. ”Каскад” провів товариську гонку в Ополє проти місцевого ”Колеяжа” й переміг 48:41. Найбільше очок у складі гостей набрали Олександр Бородай (13) та Данило Іванов (11). Після гонки Роман Іванов та Ілля Бондаренко підписали з керівництвом ”Колеяжа” контракти на подальші виступи за цей клуб в польській лізі. У середу ”Каскад” провів чергову гонку командного чемпіонату України УЛС-2009. Вдома рівняни приймали команду ”СКА-Львів”.
Тим часом Володимир Трофимов та Ярослав Полюхович взяли участь у гонці на довгому треці. На першому етапі серії ”Золотого шолома” Володимир фінішував шостим. Ярослав не зміг пробитися у фінальну частину. У другому етапі серії ”Золотого шолома” Володимиру Трохимову не вистачило трьох пунктів, аби потрапити до трійки призерів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору