Рівне:

Створення та просування сайтів

Громадянам заборгували 14 млн. грн. зарплати

Газета СВ 07-травня, 2009, 12:239 prov 1 148
Від початку 2009 року заборгованість з виплати заробітної плати у Рівненській області зросла, та становить майже 14 мільйонів гривень. Про це ЗІК повідомила начальник відділу захисту майнових, інших особистих прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області Світлана Ярема.
Більше половини всього боргу утворилося на підприємствах Рівного (6,6 млн. грн.), Кузнецовська (3 млн. грн.), Рівненського району (1 млн. грн.).
У цьому році після проведених перевірок органи прокуратури Рівненщини порушили 33 кримінальні справи (з них 29 скеровано до суду), внесли 175 документів прокурорського реагування. До відповідальності притягнуто 74 посадові особи, населенню виплачено близько 14 мільйонів гривень заборгованої заробітної плати.
Для прикладу, прокурор Березнівського району встановлено, що керівник одного із ТОВ заборгував своїм працівникам близько 180 тисяч гривень. Як з’ясувалось у ході перевірки, така невиплата заробітної плати була безпідставною, тому за цим фактом порушено кримінальну справу. Крім того, керівник вказаного товариства подав до управління статистики неправдивий звіт із праці про відсутність такої заборгованості. Слідство завершено, кримінальна справа скерована до суду для розгляду, заборгована заробітна плата відшкодована повністю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору