Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівники «Високовольтного союзу» здали кров онкохворим дітям

Останні новини 12-травня, 2009, 15:159 prov 1 152
На підприємствах концерну «Високовольтний союз» — «РЗВА-Електрик» і «Високовольтний союз-Україна» — пройшла благодійна акція «Здай кров — врятуй життя дитини». В результаті більше п'яти літрів донорської крові працівників підприємств було передано обласним клінічним установам для лікування маленьких пацієнтів.
Протягом двох місяців за закликом Асоціації молодих донорів України на підприємствах проводилися корпоративні дні здачі крові в допомогу онкохворим дітям, але працівники концерну приходили на станцію переливання крові і за власним бажанням.
«Концерн вже багато років підтримує волонтерські і благодійні програми, що направлені на допомогу дитячим установам та дітям, які потрапили у складні життєві ситуації, — коментує голова заводського благодійного фонду «Благовіст» Володимир Процюк. — Але донорство — особливий випадок. Безкорислива участь в акції виявляє кращі людські риси і демонструє натхнення наших працівників допомагати іншим.
Сьогодні на підприємствах існує безліч хороших традицій. Ми сподіваємося, що і донорська акція також стане невід'ємною частиною нашої благодійної програми. Ми усвідомлюємо те, що ситуація з донорською кров'ю в Україні є досить складною і закликаємо інші організації і установи Рівного приєднатися до соціальної акції «Здай кров — врятуй життя дитини».
Благодійна акція проводилася під керівництвом Асоціації молодих донорів України. Мета цієї акції — привернути увагу громадськості до проблеми нестачі донорської крові і допомогти хворим дітям, які мають шанс вилікуватися і жити повноцінним життям, — повідомили з відділу зв’язків з громадськістю ТзОВ «РЗВА-ЕЛЕКТРИК» .
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору