Рівне:

Створення та просування сайтів

Санаторій “Червона калина” суд повернув державі

Газета СВ 22-травня, 2009, 09:089 prov 2 685
Господарський суд Рівненської області задовольнив позов обласної прокуратури до орендного підприємства санаторію “Червона калина” про визнання права власності за державою в особі Регіонального фонду Державного майна України на об’єкти нерухомості, загальна вартість яких сягає понад 30 млн грн. Про це ZAXID.NET повідомив заступник прокурора області Валерій Патрикей.
Окрім цього, на сьогодні розмежовано майно цілісного майнового комплексу санаторію на державну частку і на майно, набуте організацією орендарів за час дії договору оренди. Звернутися до суду з позовною заявою прокуратуру області змусили ті обставини, що Рівненське ОБТІ відмовило в реєстрації права державної власності на нерухоме майно санаторію “Червона Калина” через відсутність правовстановлюючих документів, що його підтверджують.
Доведено, що основні фонди санаторію в 1992 році придбало державно-кооперативне об’єднання “Рівнеколгоспздравниця” за рахунок державних бюджетних коштів. А це стверджує про належність цього майна до державної форми власності.
У результаті право власності на об’єкти нерухомості санаторію “Червона калина”, які розташовані у с.Жобрин Рівненського району і мають загальну вартість понад 30 млн. грн., визнано за державою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору