Рівне:

Створення та просування сайтів

Він заважав мені жити Сказав син, убивши батька

Кримінал 06-лип, 2006, 10:109 prov 1 188
Минулого тижня в селі Лютинськ Дубровицького району 33-річний чоловік під час сварки ножем убив свого батька.
55-річний Микола проживав разом зі своїм сином Олександром, невісткою та трьома онуками в одному будинку. Син за свої 33 роки вже двічі встиг відбути покарання за дрібні злочини: один раз наніс тілесні ушкодження середньої тяжкості, а другий раз відсидів за крадіжки.
Як повідомила інспектор ЦЗГ УМВС України в Рівненській області Олена Кузьменко, чоловіча компанія (окрім Миколи та Олександра там були молодший брат підозрюваного та його дядько) працювала весь день на городі. Як зазвичай відбувається в селах, після роботи родичі вирішили сісти за стіл повечеряти. І, як завжди, не забули прихопити із собою оковиту. Батько із сином не раз і раніше перебували на «ножах», але цього разу ніж таки потрапив до рук неврівноваженого чоловіка.
Чаркуючись, Олександр почав дорікати батьку, що в того в кишені немає ні гроша. Микола відповів сину, що пора б уже й Олександру заробляти гроші самостійно. На додачу нагадав сину про його кримінальне минуле. Незважаючи на те, що поряд був 10-річний син Олександра, колишній ув’язнений взяв ножа і вдарив батька в груди. Микола, стікаючи кров’ю, зумів вийти на подвір’я, де були його менший син Михайло та родич із сусіднього села. Молодший син кинувся допомагати батьку, а дядько Василь кинувся втихомирювати племінника, але той, перебуваючи в агресивному стані, поранив ще й родича. Його з різаними ранами спини і попереку доправили до лікарні. На щастя, наразі його здоров’ю ніщо не загрожує. А от батько від синового удару ножем помер…
Якщо хтось гадає, що Олександр розкаявся у скоєному, то він сильно помиляється. Коли чоловіка затримали працівники міліції, він визнав свою вину, а пояснюючи свій вчинок, холоднокровно сказав: «Мені він просто заважав жити».
До речі, Олександр за цей злочин може й не отримати суворого покарання. Чоловік із 1996 року з діагнозом «шизофренія» перебуває на обліку в медичному закладі. А таку людину можна лише направити на примусове лікування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору