Рівне:

Створення та просування сайтів

Діти на дорозі

Кримінал 06-лип, 2006, 10:129 prov 1 169
За шість місяців від початку року в обласному центрі та Рівненському районі працівники Державтоінспекції зареєстрували 38 дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх. У них одна дитина загинула та 40 отримали поранення.
Як свідчить статистика, найбільша кількість ДТП за участю дітей трапляється саме під час літніх канікул. Так, у перший літній місяць відпочинку на території області сталося 14 дорожньо-транспортних пригод, учасниками яких стали діти, а 15 – отримали поранення.
Із 14 зареєстрованих пригод 8 сталося з вини самих дітей. Найбільше потрапляють у ДТП діти – пішоходи, які становлять левову частку усіх зареєстрованих пригод. І знову ж таки, причини, через які вони опиняються під колесами автомобілів, – ігнорування та недотримання елементарних вимог правил дорожнього руху.
28 червня у ДТП потрапив 7-річний хлопчик. О 20 годині 10 хвилин в селі Городок Рівненського району водій автомобіля «Ауді» наїхав на Євгена, жителя цього ж села, який раптово з’явився на проїзній частині дороги. Як наслідок, Євген з переломом лівого стегна госпіталізований у травматологічне відділення Рівненської ЦРЛ.
Шановні батьки
та дорослі!
Не залишайте без нагляду своїх дітей. Більше розповідайте їм про правила дорожнього руху та про наслідки невиконання їх. Тільки спільними зусиллями ми збережемо життя та здоров’я наших дітей.
Світлана Дроздюк,
інспектор профілактичної роботи
1-го МРВ ДАІ ВДАІ УМВС України
в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору