Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 06-лип, 2006, 10:139 prov 1 024
Переплутав вікно з дверима
29 червня близько 6.30 із вікна палати кардіологічного відділення Рівненської обласної лікарні, розташованої на п’ятому поверсі, випав 71-річний житель міста Дубровиці. Чоловік перебував на стаціонарному лікуванні в медзакладі. Від отриманих травм він помер. Відомо, що чоловік хворів склерозом.

Побив охоронця
У приміщенні супермаркету «Літа» на вулиці Грушевського міста Рівного близько 00.35 побилися двоє чоловіків. 23-річний покупець, працівник одного з рівненських приватних підприємств, наніс тілесні ушкодження 22-річному охоронцю супермаркету.

Скупердяй-аліментщик
Все частіше до міліції надходять скарги від громадянок нашої області про несплату аліментів на утримання дітей. Так, вирішила поскаржитися на свого колишнього коханого 36-річна мешканка Костопільського району Марія Г. Вона стверджує, що чоловік, отримуючи хороші доходи, зовсім забув про двох дітей і не сплачує їм грошову допомогу.

Кабельщик
Правоохоронці опівночі на вулиці міста Дубно затримали 21-річного місцевого жителя Ігоря К. Юнак мав при собі 100 метрів кабелю зв’язку. Встановлено, що телефонний провід він напередодні викрав із вулиці Данила Галицького цього райцентру.

мотоцикл травмував сім’ю
30 червня близько 23.40 у селі Карпилівка Рівненського району на вулиці Центральній 32-річний водій мотоцикла «Дніпро-11» Микола П. здійснив наїзд на перешкоду, яка знаходилася на проїжджій частині. В результаті падіння водій отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. 25-річна дружина Миколи Світлана теж отримала ушкодження у вигляді забійної травми голови. Їхній 5-річний син Олександр постраждав найменше: відбувся незначним ударом.

Горів хлів
3 липня в селі Новомалин Острозького району близько першої години ночі в господарстві 59-річного Івана загорівся хлів. Вогонь знищив дах та перекриття хліва. На щастя, ніхто не постраждав. Збитки склали орієнтовно 1000 гривень.

Рокитнівський ювелір
39-річний двічі судимий за крадіжки житель Рокитнівського району приїхав до Рівного у справах. Оскільки чоловікові потрібні були гроші, він вирішив їх «придбати», а не заробити. Для цього він завітав до крамниці, що на вулиці Соборній, яка торгує золотими прикрасами. Скориставшись неуважністю продавця, він викрав золоте кольє, вартість якого більше двох тисяч гривень. Але чоловікові, який уже два рази «горів» на крадіжках, цього разу також не повезло. Його затримали, і тепер злодію доведеться знову відвідати місця позбавлення волі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору