Рівне:

Створення та просування сайтів

Острог запрошує на корти

Спорт 06-лип, 2006, 10:209 prov 1 753
У понеділок на тенісних кортах Національного університету “Острозька академія” розпочався міжнародний тенісний ITF-турнір “Кубок Острога та Національного університету “Острозька академія” Ostroh Akademy Cup-2006” серед юнаків та дівчат віком до 18 років. Відкривали змагання начальник управління з питань фізичної культури та спорту Рівненської ОДА Анатолій Гірак, ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник, міський голова Острога Тарас Пустовіт, голова Острозької райдержадміністрації Юрій Чумак, голова рівненського осередку федерації тенісу України Юрій Ходаковський, які привітали учасників та побажали юним тенісистам перемог не тільки у спорті. Впродовж п’яти днів майже 100 учасників з України, Словенії, Узбекистану, Молдови, Білорусі, Англії будуть демонструвати свою майстерність. Рівненщину представлятимуть Олександр Бережнюк (1989 рік народження) та Юліана Уманець (1992 р.н.). Переможці будуть визначені у п’ятницю.
Після відкриття турніру відбулася прес-конференція, в якій піднімалися питання не тільки щодо турніру. Зокрема, ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник пообіцяв провести реконструкцію діючих кортів:
— Це необхідно зробити з кількох причин: по-перше, покриття кортів бажає бути кращим, по-друге, необхідно поміняти освітлення. Намагатимемося добудувати ще два корти і зробимо, щоб хоч два корти були критими.
— Надіємося на перемогу, — так відповів на запитання про шанси рівненських тенісистів на цих змаганнях голова рівненського осередку федерації тенісу України Юрій Ходаковський. — Переможе на турнірі найсильніший, і дуже хочеться, щоб ним став рівнянин. Але вже те, що наші діти беруть участь у такому серйозному представницькому турнірі — це велике досягнення. Головне тренуватися і боротися у турнірах — і результат не забариться.
Нещодавно завершився Кубок Федерації тенісу України, в якому Олександр Бережнюк, вихованець Рівненського тенісного клубу “Рівнеопторг” став переможцем у парному розряді з львів’янином Дмитром Бадановим (1988 рік народження). У фіналі вони перемогли пару Віктор Мужичук (1990 р.н., Харків) — Антон Проценко (1991 р.н., Київ).
27 червня завершився турнір у Рівному (парк ім. Т.Г. Шевченка) серед юнаків 1992-1994 р.н., присвячений Дню молоді. В одиночному розряді переміг рівнянин Артем Зеленський (1992 р.н.). Він же разом із рівнянином Дмитром Бабатом виграв і парний розряд.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору