Рівне:

Створення та просування сайтів

Перша виїзна перемога

Спорт 13-лип, 2006, 10:399 prov 1 256
Нелегкою видалася гонка “Рівне-України” в рамках другої польської ліги у Пілі проти місцевої “Полонії”.
Незважаючи на те, що господарі є аутсайдерами ліги, вони чинили шалений опір. Здолати його нашим гонщикам вдалося наприкінці змагань. Хоча розпочалася гонка для нашої команди не так вже погано.
Після перших п’яти заїздів рахунок був 20:10 на користь гостей. Здавалося, перемога над “Полонією” буде не важкою. Але наступні три старти проходять внічию — 3:3 і десятиочкова різниця зберігається — 29:19. Проте дев’ятий та десятий старти гонщики Піли провели надпотужно і перемогли по 5:1, зменшивши різницю всього до двох очок — 31:29. Наступний старт — нічия 3:3 — 34:32. У дванадцятому та тринадцятому заїздах команди обмінялися перемогами 4:2 і перед двома заключними стартами все ті ж два очки переваги “Рівне-Україна” — 40:38.
Саме вони стали визначальними. Спочатку Володимир Дубінін (три очки) та Маріуш Пахоляк (одне) виграють 4:2 і рахунок збільшується до чотирьох очок. Жирну крапку у заключному старті ставлять Петер Дим (три очки) та Віктор Гайдим (два). Перемога у заїзді 5:2 і загальна перемога 49:41.
Найбільший внесок у доробок команди зробив Петер Дим — 15 очок у п’яти заїздах. Дванадцять на рахунку Володимира Дубініна, одинадцять у Віктора Гайдима, п’ять у Маріуша Пахоляка, три у Рафала Осумека, два у Володимира Омеляна і одне у Олександра Бородая. У поляків найбільше очок набрав Павел Ковалевські — 10.
Цей виграш дозволив нашій команді піднятися на одну сходинку у турнірній таблиці. Після 10 гонок у доробку рівнян 11 очок і п’яте місце. Виїзною поразкою “Спідвей-Центра” з Даугавпілса у гонці з командою “Орел” з Лодзя 40:50 скористалася ПСЖ з Познані. Поляки набрали 21 очко після 10 гонок, а у латишів 19 після 11.
Наступну гонку “Рівне-Україна” проведе 15 липня у Рівному — це буде перенесений матч проти команди “Колеяж” з Ополе.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору