Рівне:

Створення та просування сайтів

Крадіжка болтів може призвести до аварії потяга

Останні новини 25-травня, 2009, 09:549 prov 1 060
39 болтів, що скріплюють рейси зі шпалами викрадав 18-річний житель Здолбунова Сергій наделеко від залізничного вокзалу в райцентрі. Працівники лінійного відділу міліції по станції Здолбунів затримали крадія на гарячому. Він спеціальним ключем виркучував болти на мосту, зверху по якому їздять потяги, а знизу автомобілі. Правоохоронці розповідають, вилучені засоби з’єднання хлопець намагався здати в пункт прийому металолому.
– 30 березня працівники міліції затримали 18-річного жителя Здолбунова Сергія, розповідає слідчий лінійного відділу по станції Здолбунів Інна Краснікова. – У нього працівниками міліції було вилучено 39 болтів разом з клемами, гайками та шайбами. По даному факту порушена кримінальна справа за частиною першою статті 185 кримінального кодексу України.
Міліціонери кажуть, по даному факту зараз проводиться перевірка та призначена судово-технічна експертиза. За її висновком вони й встановлять чи могли протиправні дії юнака спричинити до аварії потяга та чи створювало це небезпеку для пасажирів. За крадіжку болтів на залізниці підозрюваний карається штрафом у розмірі до п’ятидесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, чи позбавленням волі на строк до трьох років, — повідомив ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору