Рівне:

Створення та просування сайтів

КРАДІЖКА БОЛТІВ МОЖЕ ПРИЗВЕСТИ ДО АВАРІЇ ПОТЯГА

Кримінал 28-травня, 2009, 11:249 prov 1 155
39 болтів, що скріплюють рейси зі шпалами, викрав 18-річний житель Здолбунова Сергій недалеко від залізничного вокзалу в райцентрі. Працівники лінійного відділу міліції по станції Здолбунів затримали крадія на гарячому. Він спеціальним ключем викручував болти на мосту, зверху по якому їздять потяги, а знизу автомобілі. Правоохоронці розповідають, що вилучені засоби з’єднання хлопець намагався здати в пункт прийому металобрухту.
– 30 березня працівники міліції затримали 18-річного жителя Здолбунова Сергія, — розповідає слідчий лінійного відділу по станції Здолбунів Інна Краснікова. – У нього працівники міліції вилучили 39 болтів разом з клемами, гайками та шайбами. За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною першою статті 185 кримінального кодексу України.
Міліціонери кажуть, що зараз проводиться перевірка та призначено судово-технічну експертизу. За її висновком вони й встановлять, чи могли протиправні дії юнака спричинити аварію потяга та чи створювало це небезпеку для пасажирів. За крадіжку болтів на залізниці підозрюваний карається штрафом у розмірі до п’ятидесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, чи позбавленням волі на строк до трьох років.
Ярослав КУХАРЕНКО,
ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору