Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко спілкувалася з сільською владою

Актуально 28-травня, 2009, 11:359 prov 1 097
Народний депутат України Юрій Прокопчук від фракції БЮТ високо оцінив результати всеукраїнської наради з питань соціально-економічного розвитку сільських населених пунктів за участю сільських та селищних голів, яка відбулася 23 травня у Києві.
Головуючи на цій нараді, Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко зауважила, що, на жаль, за 18 років незалежності України подібна зустріч відбувається вперше. Хоча з представниками місцевої влади керівники держави повинні були зустрітися раніше й робити це якомога частіше. Але, за словами Прем’єра, цю помилку вона вже частково виправила, зустрівшись майже зі 10 тисячами голів сільських та селищних рад України.
Про серйозний підхід до проведення такого поважного зібрання говорить і той факт, що на зустріч з українським Прем’єром приїхали всі запрошені. Адже на нараді обговорювали багато важливих питань, які допоможуть у розвитку села. Важливо зазначити, що, за ініціативи Юлії Тимошенко, одноголосно було створено асоціацію сільських та селищних голів. Цей орган має на меті консолідувати зусилля всіх без винятку членів цієї асоціації й допоможе більш продуктивно розбудовувати села, містечка, а з тим і нашу державу.
Прикметно те, що Юлія Тимошенко надала змогу висловитись всім бажаючим головам, адже, на її думку, це дасть змогу краще зрозуміти і побачити з середини, чим живе село. Сільські та селищні голови під час виступів не лише ділилися своїми бідами, а й пропонували, як, на їх думку, можна значно полегшити роботу та якнайшвидше відродити село.
За словами учасника цієї наради, народного депутата України від фракції БЮТ, голови Рівненської обласної організації ВО “Батьківщина” Юрія Прокопчука, нарада пройшла на високому рівні, і всі присутні були задоволені її результатами та ухваленими рішеннями. А серед представників Рівненської делегації не знайшлось людини, яка б скептично чи негативно відгукнулася про цю зустріч. Хоча на початку були люди, упевнені в тому, що це даремна трата часу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору