Рівне:

Створення та просування сайтів

КОМУ СВІТИТЬ ОЗДОРОВЛЕННЯ?..

Актуально 03-сер, 2006, 11:519 prov 966
Майже 30 тисяч дітей Сарненщини потребують оздоровлення у санаторних закладах. Про це повідомили у відділі у справах захисту населення від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Сарненської райдержадміністрації.
Поміж тим, до цього числа входять не лише постраждалі від Чорнобильської аварії, а також діти-інваліди, сироти, діти, позбавлені батьківського піклування.
Фактичне покриття потреби району в путівках для дітей становить лише 21 відсоток (з квітня по першу половину вересня). Втім, стверджують у відділі, оздоровлення постраждалих дітей передбачається впродовж усього року, включаючи і зимовий період. На сьогодні у Сарненському районі пройшли санаторне лікування 3142 особи.
Оздоровлюватися та відпочивати постраждалі від аварії на ЧАЕС жителі Сарненщини мають можливість упродовж 18 днів на базі одного з 38 оздоровчих закладів, 10 із яких розташовані в межах області. Розподіл виділених путівок проводиться пропорційно до кількості дітей, котрі навчаються в школі. А відповідальність за комплектування груп дітей покладена на директорів шкіл. Причому групи комплектують у відповідності до діагнозу захворювання та лікувального профілю оздоровчого закладу.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору