Рівне:

Створення та просування сайтів

про ситих батьків і голодних дітей

Актуально 03-сер, 2006, 11:539 prov 961
Погодьтеся, є батьки, які своє чадо ні на хвилинку не можуть залишити без нагляду, здуваючи пилинки із своїх кровинок. Але є і такі, котрі за спиртним, наркотиками та легковажним життям навіть не поцікавляться, чи дитина хоче їсти. До того ж, можуть запросто «відмордяжити» дітей, щоб ті не заважали їм весело проводити час. Шкода, але доводиться констатувати, що з кожним роком таких сімей не зменшується, про що свідчать звернення громадян до міліції.
Як повідомила старший інспектор ЦЗГ Тамара Лисенко, для вирішення проблем, пов’язаних із насильством у сім’ях, на Рівненщині вирішили відновити спільні рейди працівників відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх УМВС та служби у справах неповнолітніх Рода.
Цього разу в поле зору потрапив Дубенський район і побачене не може не турбувати. Так, в одному з сіл 25-річна господиня так «дбала» про своїх семимісячних дівчаток, що ті ледве не загинули, якби не вчасне втручання медичних працівників. Мати та її співмешканець, отримуючи допомогу на діток, ввійшовши у черговий запій, «квасили» не один день, не тривожачись про свої обов’язки.
Ще в одному селі цього ж району батьки просто забули про своїх дітей-підлітків. Коли соціальні служби завітали до помешкання цієї сім’ї, то побачили не дуже приємну картину: в будинку був суцільний безлад та неохайність. Але тут надія на вихід із ситуації ще є. Мати дівчаток все ж таки пішла працювати на завод, а голова колгоспу пообіцяв виділити гроші на ремонт помешкання.
Тому такі рейди триватимуть і надалі, тож, батьки, котрі не піклуються про дітей, стережіться, наступного разу соціальні працівники та міліція можуть відвідати і вас.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору