Рівне:

Створення та просування сайтів

Заступник міністра МВС України побувала на Рівненщині

Кримінал 03-сер, 2006, 11:579 prov 907
Покращення умов праці і матеріально-технічного забезпечення рівненських міліціонерів стали причиною приїзду в Рівненську область заступника міністра МВС України Лідії Поречкіної, яка відвідала декілька райвідділів міліції, оновлений стаціонар, автогосподарство та новобудови, що зводяться для співробітників органів внутрішніх справ Рівненщини.
Негайного інвестування вимагають Гощанський та Корецький райвідділи міліції, оскільки умови праці співробітників не відповідають елементарним вимогам сьогодення, а будівлі, в яких працюють міліціонери, давно відслужили свій термін. Стандарти Євросоюзу передбачають ще й забезпечення відповідних умов утримання затриманих в ізоляторах тимчасового тримання.
Вкладання коштів у новобудови, що зводяться для працівників органів внутрішніх справ, у нинішній час, хоча й не просте, але життєво необхідне правило. Так, пані Лідія відвідала будівництво бази автогосподарства з гуртожитком для працівників спецпідрозділу “Беркут” на вулиці Відінській обласного центру, житлового будинку на вулиці Буковинській. Виділила час Поречкіна і на стаціонар УМВС, котрий у квітні цього року відновив роботу після проведення реконструкції. Останній об’єкт потребує коштів на придбання сучасного медичного обладнання та вводу в експлуатацію харчоблоку.
– Я задоволена роботою обласного управління міліції, зокрема, начальника УМВС України в Рівненській області полковника Сергія Піддубного та його заступника Руслана Демурова, адже за цей рік вони зробили дуже багато. Мова йде про облаштування ізоляторів тимчасового тримання і про забезпечення працівників міліції житлом, відповідними умовами праці, висококваліфікованим медичним обслуговуванням тощо. Разом ми робимо велику спільну справу.
Заступник міністра МВС України додала, що зусилля Міністерства внутрішніх справ України на державному рівні спрямовані на забезпечення технічного оснащення, а саме: комп’ютеризації, забезпечення форменим одягом (у першу чергу міліції громадської безпеки), автотранспортом, засобами зв’язку. 300 мільйонів гривень, закладені у бюджет 2006 року, спрямовані виключно на досягнення поставлених цілей. Насамкінець високоповажна гостя запевнила, що робота в міліції додає їй щоденного оптимізму та наснаги. Адже у цьому відомстві працюють гарні люди, які вміють досягати поставлених цілей.
Олена Кузьменко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору