Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 10-сер, 2006, 12:419 prov 880
Гоща
Президент України Віктор Ющенко звільнив Валерія Бейлаха з посади голови Гощанської районної державної адміністрації.

Володимирець
4 серпня відбулося відкриття реконструйованого пологового будинку у Володимирецькій ЦРЛ. За сприяння обласної державної адміністрації, управління у справах захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС та фонду допомоги Дітям Чорнобиля було залучено близько 500 000 тис. грн. спонсорських коштів. Для Володимирецького пологового будинку закупили наркозно-дихальний апарат, портативний переносний ультразвуковий апарат, фетальний монітор для спостереження за розвитком плоду, кювет для реанімації новонароджених та інше необхідне обладнання.

Дубровиця
У селі Жадень створили громадську організацію “Гаївка”, яка, як очікується, зосередить свою діяльність на співпраці з ПР ООН “Чорнобильська програма відродження та розвитку” щодо відродження та розвитку територій України, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Членами новоствореної структури стали представники сільради та місцевого ЗНЗ.

Млинів
У проекті рішення четвертої сесії п’ятого скликання районної ради пропонували роботу райдержадміністрації з виконання передбачених чинним законодавством повноважень у галузі бюджету та фінансів, зокрема з питань фінансування закладів освіти, використання коштів районного бюджету визнати незадовільною. Однак це рішення не було прийняте і питання перенесли на наступну сесію.

Рівне
В області зібрано ранніх зернових на площі 82 тис.га, що складає на сьогодні 34% площ. Як повідомила заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Надія Переходько, у господарствах області намолочено 204 тис. тонн зерна при середній урожайності 24,5 ц/га. Завершити збирання ранніх зернових господарники області планують протягом 15 погожих днів. Хоча погодні умови цьогоріч не є вельми сприятливим, вони сповільнюють темпи жнивних робіт: лише за два дні, 5-6 серпня, випало 55-80% опадів місячної норми.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору