Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРОПОЗИЦІЯ — ЦЕ ТЕЖ ПОЗИЦІЯ

Особливий погляд 10-сер, 2006, 12:419 prov 1 226
Минулого тижня сесія Млинівської районної ради розглянула питання про передачу приміщення колишнього будинку побуту з державної власності в районну комунальну власність. Раніше з метою розширення навчальних площ державного технікуму ветеринарної медицини приміщення було передано із районної у державну власність, але досі за функціональним призначенням не використовується.
Як пояснив директор державного технікуму ветеринарної медицини В’ячеслав Яцкевич, — у зв’язку з відкриттям відділень у навчальному закладі на початку третього тисячоліття виникла потреба в розширенні аудиторій для занять. Відтак для цього районна рада у квітні 2001 року передала приміщення будинку побуту із районної у державну власність для навчальних можливостей технікуму. Тоді ж було обумовлено, що впродовж трьох років це приміщення буде переобладнано і введено в дію згідно із новим функціональним призначенням. Із місцевого бюджету мали виділити 56 тисяч гривень на ремонтні роботи, однак жодної копійки на це не надійшло, бо тоді діяли фінансові заборони. Нині таке «табу» знято і місцеві бюджети можуть виділяти кошти для навчальних закладів Міносвіти і Мінагрополітики України.
Пан В’ячеслав зазначив, що технікум затратив кошти на проведення деяких ремонтних робіт. Причому і досі не розплатилися із деякими замовниками. У Мінагрополітики про проведення капремонту корпусу навчального закладу поінформовані, відповідні пропозиції з приводу фінансування надійшли і у Міністерство фінансів України. Однак кошти поки що не виділені.
На думку В’ячеслава Яцкевича, для того, щоб довести приміщення колишнього будинку побуту до відповідних стандартів, потрібно 500 тисяч гривень. Якби такі кошти були, директор навчального закладу через рік ввів би його у дію...
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору