Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 04-чер, 2009, 09:489 prov 1 167
У неділю відбувся заключний тур чемпіонату України з футзалу у вищій лізі. МФК ”Рівне” на виїзді зустрічався із львівським ”Таймом”, який достроково став переможцем змагань. Це не завадило господарям виграти 6:2 (3:2). Підопічні Юрія Баховського лише в першій половині матчу могли чинити гідний опір. На три голи львів’ян рівняни відповіли двома. Зі штрафних відзначилися Віталій Тушич (6 хвилина) та Володимир Сондак (15). У своєму дебютному сезоні МФК ”Рівне” посів останнє місце у турнірній таблиці — 14 очок.
Результати решти ігор: ”Енергія” — ”Ураган” — 2:2, ”Луг.Т.К.” — ”Шахтар” — 1:3, ”Моноліт” — ”Локомотив” — 5:1, ”Марріон” — ”Кардинал” — 3:5.

***
У перенесеному повторному матчі чвертьфіналу Кубка області визначився четвертий півфіналіст. Оржівський ”ОДЕК” був сильнішим і в другому поєдинку на полі рівненського ”Хіміка” — 2:0. В середу відбулися перші матчі півфіналів: ”Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) — ”Славія” (Рівне) та ”Маяк” (Сарни) — ”ОДЕК”.
***
Через участь у Кубку області не відбулися два матчі шостого туру чемпіонату області у першій лізі. У трьох із чотирьох поєдинків перемогу святкували господарі: ”Ізотоп-РАЕС” — ”Гоща-АМАКО” — 5:0 (юнаки 0:1), ”Волинь-Цемент” — ”Маяк” — 3:1 (0:1), ”Случ” — ”Варіант” — 4:1 (1:2), ”Славія” — ФК ”Вельбівно” — 0:0 (перенос). Минулої середи відбулися відкладені матчі: ”Варіант” — ”Славія” — 0:8 (0:0), ФК ”Вельбівно” — ”Верес-2-Штурм” — 1:0 (1:3). У змаганнях продовжує лідирувати березнівський ”Случ” — 16 очок, на одне менше в ”Ізотопа-РАЕС”.

***
Визначився лідер у другій лізі першості області з футболу. Здобувши перемогу у шостому турі, турнірну таблицю очолила володимирецька ”Енергія” — 14 очок, на одне менше у костопільського ”Горизонта” та рівненського ”Водника”. Результати ігор: ФК ”Гоща” — ”Горинь” — 2:0, ”Фіалка” — ”Водник” — 0:2, ”МлинКов” — ”Сатурн” — 2:3, ”Горизонт” — ”Фортуна” — 2:1, ”Енергія” — ”Полісся” — 3:2.
***
У суботу стартував чемпіонат області з футболу серед ветеранів, в яких візьме участь одинадцять команд. У першому турі були зафіксовані рахунки: Гоща — Дубенський район — 0:3, Рівне — Здолбунів — 5:0, Кузнецовськ — Рокитне — 6:1, Зоря — Дубно — 0:2.

***
Без перемог виступає у чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд оржівський ”ОДЕК”. У четвертому турі наші земляки поступилися команді ”Єдність-2” з села Плиски. Після трьох зіграних матчів ”ОДЕК” набрав два очки. Лідирує ”Єдність-2” зі стовідсотковим показником — шість очок у двох матчах.

***
Минулого тижня відбулася чергова гонка командного чемпіонату України зі спідвею УЛС-2009. СКА ”Львів” приймав вдома рівненський ”Ураган” і переміг — 44:40. Найрезультативнішими у господарів були Семен Власов — 14 пунктів та Адам Скурніцкій — 13. У рівнян очки набирали — Павел Мєсьонц — 14, Андрій Корольов — 13, Ярослав Полюхович та Станіслав Огородник — по 5, Володимир Трофимов — 3. У турнірній таблиці лідирує рівненський ”Каскад” — 9 очок після трьох гонок. У червоноградського ”Шахтаря” та СКА ”Львів” по чотири після двох гонок. Замикає турнірну таблицю ”Ураган” — три після трьох гонок.
***
Вдало стартував рівненський ”Західний вогонь” у чемпіонаті України з бейсболу серед чоловічих команд у вищій лізі (дивізіон Б). Після двох турів підопічні Володимира Судимака мають стовідсотковий показник — шість перемог. Черговою жертвою рівнян стали сумські ”Ворони”. На стадіоні ”Хімік” господарі здобули чергові перемоги — 16:2, 14:13 та 13:3. Наступні ігри команда ”Західний вогонь” проведе в Іллічівську проти тираспольської команди ”Квінт”.
***
Дві медалі привезли рівняни з чемпіонату України серед юнаків та дівчат 1992 року народження та молодше (метання), який відбувся у Києві. Олександр Ничипорчук (тренер Степан Янчук) став переможцем у метанні спису, а Світлана Васильчук (тренери Олег Зуєв та Наталья Єлізарова) була третьою у метанні диску.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору