Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному податки сплачують 93 відсотка платників

Останні новини 04-чер, 2009, 11:569 prov 922
Рівень добровільної сплати податків у м. Рівному високий і становить майже 93 %. Проте є платники, які не поспішають розраховуватися з бюджетом, а відтак щомісяця новостворений борг за деклараціями становить близько 1 млн. грн.
На початок червня рівень податкового боргу до зведеного бюджету суб‘єктів господарювання, зареєстрованих у ДПІ міста Рівного склав 100,2 млн. грн. Відділом погашення прострочених податкових зобов’язань ліквідовано понад 6,1 млн. грн. податкового боргу.
Активні заходи стягнення (вилучення готівки, реалізація майна, виставлення платіжних вимог) становлять 26,3 %. Реалізовано майна боржників на суму 66,9 тис. грн., вилучено 15,7 тис. грн. готівки.
Щодо 47 підприємств-боржників порушені справи про банкрутство. З початку року до господарського суду направлені позови щодо стягнення з 69 платників боргу в судовому порядку. По 69 підприємствах видано наказ про стягнення боргу виконавчою службою - за рахунок активів платників на суму більше 13,1 млн. грн. У результаті в судовому порядку стягнуто понад 1,5 млн. грн., що вже надійшли до бюджету.
Викликає занепокоєння стан розрахунків з бюджетами і суб’єктами господарської діяльності – фізичними особами. Їх заборгованість становить більше 18,1 млн. грн.
Ті, хто бажає, можуть зателефонувати за номером 69-26-36 і з’ясувати наявність та суму свого боргу, — повідомила прес-служба ДПІ м. Рівного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору