Рівне:

Створення та просування сайтів

В Одесі почався суд над вампіркою

Україна і світ 17-сер, 2006, 12:339 prov 923
У понеділок, 14 серпня, суд Київського району Одеси провів перше засідання в справі Діани Семенухи, більше відомої як Мастер Крайд або “одеська вампірка”.
У ході засідання 31-літній Семенусі, яка з 28 січня знаходиться в слідчому ізоляторі, було пред’явлено звинувачувальний вирок за ст.322 (організація або утримання місця з вживання одурманюючих речовин) і ч. 1 ст. 125 (умисне нанесення легких тілесних пошкоджень).
Підсудна відмовилася визнати себе винною. Вона послалася на те, що показання неповнолітніх свідків, у яких вона нібито брала кров для проведення сатанинських ритуалів, попередньо напоївши дітей горілкою і змусивши нюхати клей, були здобуті слідчою групою під тиском.
— Під час перебування в КПЗ я чула, як за стінкою б’ють дітей, яким я допомагала теплими речами і їжею, — заявила Діана Семенуха.
Вона також зазначила, що після затримки співробітники міліції застосовували фізичну силу і до неї, “змушуючи підписати покази, яких я не давала”.
Оскільки свідки і потерпілі в справі Семенухи на судове засідання не з’явилися, суд прийняв рішення продовжити слухання 11 вересня. Суддя Олександр Жуковський задовольнив клопотання обвинувачення в ретельній перевірці фактів, викладених підсудною, однак відмовився задовольнити клопотання Семенухи відгородити її від “підвищеної уваги представників преси і телебачення”.
Діана Семенуха вже повторно залучається до кримінальної відповідальності за ст. 322 і ч. 1 ст. 125. Перший суд відбувся 27 грудня 2005 року і присудив підсудну до двох років позбавлення волі умовно з дворічним іспитовим терміном.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору