Рівне:

Створення та просування сайтів

Поліетиленовий пакет убив малюка

Кримінал 17-сер, 2006, 12:469 prov 978
Минулого тижня ми повідомляли про отруєння братика і сестрички окропленим отрутохімікатами горохом у Млинівському районі. Тоді дітей, на щастя, вдалося врятувати. А цього тижня жахлива трагедія сталася в селі Соснове Березнівського району. Там, бавлячись поліетиленовим пакетом, загинув п’ятимісячний хлопчик.
Пішовши поратися по господарству, мати залишила малюка в візочку. До рук немовляти потрапив поліетиленовий пакет, який лежав поруч. Дитина почала ним бавитися і в під час гри одягнула пакет на голову. Не важко здогадатися, що відбулося далі. Від нестачі повітря дитина почала задихатися, а поруч із нею не було нікого. Тож коли мати підійшла до маленького Антончика, її чекала страшна картина: дитина була мертвою. Жінка викликала «швидку», але, на жаль, медикам врятувати життя хлопчика не вдалося.
У сім’ї, в якій трапилася трагедія, крім немовляти залишилися ще старші сини. Ця трагедія позбавила найдорожчого, що в них було: синочка, братика, внука…
Як повідомили в головному управлінні МНС України в Рівненській області, з початку поточного року на Рівненщині від нещасних випадків постраждали 97 дітей, 19 з яких загинули.
Досить часто травми чи летальні випадки виникають через недогляд батьків за дітьми. Залишені напризволяще діти шукають розваг там, де робити це дуже небезпечно. Тож і рясніють повідомлення в кримінальних хроніках розповідями про смерть дитини чи небезпечні травми.
Хотілося б нагадати батькам, що небезпека чатує у найнепередбачуваніших місцях: на вулиці, під час відпочинку, вдома. Тож постійна увага з боку батьків зможе зарадити таким жахливим випадкам.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору