Рівне:

Створення та просування сайтів

“Пульсар” готується, але потребує допомоги

Спорт 17-сер, 2006, 13:079 prov 1 014
Продовжує підготовку до нового сезону у суперлізі рівненська баскетбольна команда “Пульсар”. Днями спортсмени повернулися з першого передсезонного збору на Шацьких озерах і за кілька днів відправилася до Мирогощі. Саме тут “Пульсар” продовжить готуватися до шістнадцятого чемпіонату України. Напередодні виїзду головний тренер команди Сергій Шемосюк зустрівся із журналістами і розповів про підготовку команди.
— На жаль, зараз команда переживає фінансову кризу. Через це підготовку зведено до мінімуму. Дякуємо за допомогу міській і обласній владі. Проте ми розуміємо, що їх можливості не безмежні. Надіємося на спонсорів та меценатів, створення обласного фонду сприяння спорту. Через обмежені фінансові можливості ми зазнали відчутних кадрових втрат. Орендовані в южненського “Хіміка” Олександр Рихлюк та Вадим Рєка у наступному чемпіонаті виступатимуть в МБК “Одеса”. Без нашого відома “перебазувалися” до дніпропетровського “Дніпра” юні баскетболісти Юрій Горенков та Дмитро Рихальський. Шкода, адже ми вклали в них і кошти, і душу. Про придбання конкретно говорити рано. Але скажу, що на зборах у Шацьку з нами було кілька молодих виконавців. Але чи будуть вони грати за “Пульсар”, стане відомо ближче до початку сезону.
Щодо підготовки команди, то після Мирогощі ми готуватимемося у Рівному. Після цього плануємо взяти учась у міжнародних турнірах у польському Перемишлі та білоруському місті Осиповичі. Хочемо організувати турнір “Кубок Західної України”, куди запросити “Львівську політехніку”, івано-франківську “Говерлу”, БК “Тернопіль”. Можливо, він буде відкритий міжнародний. А там старт нового чемпіонату. За попереднім календарем, третього жовтня ми розпочинаємо сезон домашньою грою із южненським “Хіміком”.
Незважаючи на скруту, ми не забуваємо про своє майбутнє. І в нинішньому році буде грати у першій лізі наша найближча зміна. Під нашою егідою буде проведена обласна дитячо-юнацька баскетбольна ліга та аматорська баскетбольна ліга. Так що ми з надією дивимося у майбутнє.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору