Рівне:

Створення та просування сайтів

В Берестечку розмежуть мистецькі і політичні заходи

Останні новини 05-чер, 2009, 13:049 prov 1 069
Заступник голови Рівненської облдержадміністрації Степан Павлюк провів спільне засідання політичної ради при голові облдержадміністрації, громадської ради при облдержадміністрації.
Під час засідання обговорено питання відзначення в області заходів до 358-ї річниці битви під Берестечком та 350-ї річниці перемоги війська під проводом Івана Виговського у Конотопській битві з метою возвеличення героїчного подвигу українського народу, вшанування пам’яті козаків і селян.
З ініціативи облдержадміністрації та за підтримки переважної більшості присутніх на засіданні прийнято звернення до громадськості області.
Членами політичної ради при голові облдержадміністрації та громадської ради при облдержадміністрації відхилено ініціативу представників РОО УНП щодо проведення лише політичного мітингу.
Майже одноголосно підтримано ініціативу представника Ради Українського козацтва при Президентові України у Волинській і Рівненській області В.Присяжнюка щодо розмежування проведення літературно-мистецьких та політичних заходів, затверджено план проведення заходів 21 червня 2009 року в с.Пляшева Радивилівського району. Зокрема, після Вселенської панахиди відбудуться покладання квітів та вінків до пам’ятника українським козакам та селянам, літературно-мистецька частина „Во славу козацькую”.
Присутні на засіданні закликали громадськість області до використання на заходах лише державної та козацької символіки.
Також, прийнято рішення про звернення до УМВС України в Рівненській області та органів місцевого самоврядування про заборону реалізації алкогольних напоїв у день проведення урочистостей, дотримання відповідного контролю, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору