Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 24-сер, 2006, 10:459 prov 1 311
Три дні у спортивному залі НУВГП тривали змагання за Кубок Незалежності з баскетболу. Чотири команди (по дві з Сарн та Рівного) боролися за почесний приз. Без поразок провела матчі сарненська команда «Будсервіс» — три перемоги в трьох матчах. Аби визначити місця решти команд, довелося рахувати забиті і пропущені очки: відразу три команди набрали по два очки. Кращими показники були у БК «Сарни» — друге місце, університет «Україна» — третє і четверте посіли господарі майданчику.
Результати ігор: «Будсервіс» — БК «Сарни» — 107:83, «Будсервіс» — Університет «Україна» — 109:87, «Будсервіс» — НУВГП — 64:46, БК «Сарни» — Університет «Україна» — 49:68, БК «Сарни» — НУВГП — 102:65, Університерт «Україна» — НУВГП — 64:69.
Паралельно відбувся Всеукраїнський семінар суддів вищої ліги. Двадцять шість учасників (вісім з Рівного) пройшли теоретичну та практичну підготовку. Всі рівненські судді отримали ліцензії на обслуговування матчів вищої (двоє), першої (двоє) та дитячо-юнацької баскетбольної (четверо) ліг.

* * *
До півфіналу Кубка України з футболу серед аматорських команд 2006 року пробився оржівський «ОДЕК». У чвертьфіналі підопічні Григорія Шаламая за сумою двох матчів переграли микулинський «Бровар»: на виїзді 1:1, а вдома 3:0. У півфіналі Кубка України суперником оржівців став колектив «Карпати» з міста Кам’янка-Бузька. Перший матч має відбутися третього жовтня.

* * *
Чергової поразки зазнав здолбунівський «Волинь-Цемент» у чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд 2006 року. 16 серпня здолбунівці приймали лідера групи команду «Сокіл» (Суховоля Львівської області) і поступилися з мінімальним рахунком 1:2. Наступним суперником «Волинь-Цемента» буде вінницька «Нива-Світанок».

* * *
Набравши 12 очок з 12 можливих, чемпіоном України зі спідвею став Ігор Марко. Рівнянин впевнено пройшов усі старти, не залишивши суперникам шансу на виграш. По десять очок було в активі Андрія Карпова та Олександра Бородая. У додатковому перезаїзді переміг Андрій Карпов (13 очок), третім став Олександр Бородай.

* * *
Несправність мотоцикла завадила червоноградцю Андрію Карпову втрутитися у боротьбу за перемогу в особистому чемпіонаті Європи зі спідвею серед юніорів (не старших 19 років). В очному заїзді з господарем траси Юріцою Павловічом, який набрав 14 очок і став переможцем, українець не зміг фінішувати, а так результат фіналу міг би бути зовсім іншим. Як наслідок — одинадцять очок — і друге місце. На третьому представник Данії Ларс Хансен — 10 очок.

* * *
У змаганнях з сьоги (японські шахи), які відбулися у Токіо, перемогу здобув вихованець школи інтелектуальних ігор рівненського Палацу дітей та молоді Андрій Малиновський. Рівнянин виявився сильнішим за 62 суперників. У командному заліку рівненська команда посіла шосте місце у другій групі. З 25 по 27 серпня у Рівному за підтримки посольства Японії пройде міжнародний турнір з сьоги.

* * *
Дзюдоїстки клубу «Олімпійські надії» вдало виступили на турнірах в Угорщині та Польщі. В угорському місті Пакш Вікторія Денисенко стала переможницею, а Ірина Гусєва посіла третє місце. У польському Цєтньово на турнірі категорії А перемогла Ольга Суха, Вікторія Денисенко та Катерина Гусєва були третіми.

* * *
Олег Омельчук посів четверте місце разом зі ще двома спортсменами у командному заліку на чемпіонаті світу з кульової стрільби, що завершився у Загребі. У стрільбі з пістолета на 50 м Олег та його партнери набрали стільки ж очок, як і команда Італії, проте за додатковими показниками «бронзу» було віддано нашим суперникам. В особистому заліку в Олега тринадцятий результат, втім, це дозволило йому здобути для України олімпійську ліцензію.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору