Рівне:

Створення та просування сайтів

Двічі в одну річку ввійдеш

Кримінал 31-сер, 2006, 13:119 prov 1 265
Щоразу на шпальти газет та екрани телебачення потрапляють люди, котрі, не задумуючись про можливу небезпеку, з цигаркою лягають до ліжка. Не став винятком і 50-річний здолбунівчанин Микола. 28 серпня його оселя горіла-палала, а господар навіть не відчув цього, бо був уже без свідомості. Про це повідомив помічник начальника ГУ МНС України в Рівненській області Віктор Козак.
Коли в понеділок близько 16.00 мешканці одноповерхівки, що на вулиці Івана Мазепи, побачили, що з дверей та вікон сусідньої квартири почав іти сильний дим, то відразу ж зателефонували до пожежників. Сусіди зрозуміли, що сталося: адже Микола вже був у подібній ситуації 13 квітня цього року. Його тоді врятували і чоловік відбувся лише незначним переляком. Але, як видно, висновків із тієї пригоди він не зробив і знову ліг із цигаркою в ліжко.
Коли черговий караул Здолбунівської СДПЧ-18 прибув на місце події, то пожежні в спеціальних захисних апаратах пробралися до вщент заповненого димом приміщення. В одній із кімнат вони побачили чоловіка, який лежав біля палаючого ліжка. Його відразу винесли на свіже повітря і після проведення реанімаційних заходів Микола оговтався.
Пожежники в цей час повністю локалізували осередок займання, а потерпілого карета швидкої допомоги доставила до Здолбунівської ЦРЛ. І якщо в першому випадку чоловік не отримав ніяких травм, то цього разу він постраждав досить серйозно. Крім того, що він отруївся димом, любитель паління в ліжку отримав опіки 10 відсотків тіла.
Можливо, цей випадок змусить все ж таки задуматися Миколу над своєю легковажною поведінкою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору