Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 31-сер, 2006, 13:129 prov 1 146
Стрілець по родичах
Чимось не сподобалася 32-річному рівнянину Анатолію С. поведінка рідної сестри та її чоловіка. Тому він вирішив їх провчити. Для цього він узяв обріз мисливської рушниці і вистрілив сестрі Аллі в ногу. Така ж доля спіткала і його швагра, якому сердитий родич теж поцілив у орган пересування. Тепер доведеться пораненим відлежуватися в лікарні, а Анатолію давати пояснення свого вчинку слідчим.

Державний прапор у злодіїв
Вирішили проявити свою національну свідомість на День незалежності України троє неповнолітніх жителів сіл Шпанів та Малий Олексин Рівненського району. Школярі з цією метою познімали з електричних опор сувенірні блакитно-жовті прапорці, завдавши збитку на 90 гривень. Трішки по-іншому поступив ще один українець Вадим Ф. із села Смига Дубенського району. Він з будинку культури викрав не маленький прапорець, а величезний державний стяг.

З маком по життю
700 грамів голівок снодійного маку зберігала у власному господарстві 58-річна жителька Дубровицького району Ольга Р. Але це дрібниця у порівнянні з іншим зберігачем маковиння. Так, 25-річний житель міста Нетішина зберігав у себе аж 12 кілограмів смертельного зілля.

Потяг збив пенсіонерку
Потрапила під потяг між зупинками Рокитне-Лісове 70-річна пенсіонерка із Рокитного. Бабуся йшла по залізничному полотні і дизель-потяг сполученням Сарни-Олевськ збив її, проволікши нещасну ще кілька метрів. Також став жертвою залізничного виду транспорту і 35-річний Анатолій. Але виною цієї пригоди стала не необачність, а нетверезий стан потерпілого. Його помітили на залізничній станції Радивилова. Чоловік лежав біля залізничного полотна із ампутованою вище ліктя лівою рукою. Його відразу ж доставили до Радивилівської ЦРЛ, де він наразі і знаходиться.

Трактор-убивця
25 серпня в Рокитнівську ЦРЛ з численними травмами госпіталізували чотирирічного Андрійка, жителя села Березово цього ж району. Хлопчик несподівано вибіг на дорогу і потрапив під причіп трактора, який рухався по вулиці. Незважаючи на всі намагання лікарів, Андрійка врятувати не вдалося: він помер о 5.00 годині наступного дня.

Отруїлися гибами
Знову від вживання грибів постраждали люди. І сталося це у Сарненському районі, де про гриби навіть діти знають майже все. Отруєння сталося в селі Немовичі. Там 29-річна Тетяна приготувала грибну страву. Через кілька годин їй та чотирирічній доньці Іванці стало зле. Тож довелося викликати швидку, вона і доправила потерпілих до Сарненської ЦРЛ. Стан матері наразі задовільний, доньки — середньої важкості.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору