Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 31-сер, 2006, 13:159 prov 1 493
Команда ветеранів Рівного перемогла у другому відкритому міжнародному турнірі з футболу серед ветеранських команд до Дня незалежності. У фіналі господарі переграли ветеранів Луцька — 1:0. У грі за третє місце команда Старокостянтинова у серії післяматчевих пенальті виграла у футболістів Хелма. Загалом участь у турнірі брало шість команд.

* * *
У неділю розпочалося друге коло чемпіонату області з футболу. У першій лізі відбулося лише два поєдинки: “Случ” (Березне) — “Енергія” (Володомирець) — 1:0 (юнаки 0:1), “Сокіл” (Радивилів) — “Горинь” (Дубровиця) — 4:1 (1:1). Лідирує у першості оржівський “ОДЕК” — 31 очко, на дев’ять менше у сарненського “Маяка”.
У першій лізі зафіксовані наступні результати: “Штурм-КОЛІСП” (Костопіль) — “Славія” (Омеляна) — 0:1, “Олімп” (Сарни) — ФК “Острог” — 2:0, ФК “Дубно” — “Будівельник” (Кузнецовськ) — 0:1, “Сокіл-Північ” (Садове) — “Горизон” (Костопіль) — 2:5. Тут з 27 очками лідирує команда “Славія”.

* * *
Збірна України з баскетболу провела товариські матчі із збірною Латвії і двічі поступилася. У другому матчі був зафіксований рахунок 84:77 на користь господарів. У складі нашої збірної виступає вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук. Гравець маріупольського “Азовмаша” набрав 12 очок. Сергій Ліщук отримав задоволення від командної гри у другому поєдинку: «Ми достатньо швидко реагували на можливі зміни, які робив опонент і продемонстрували хорошу командну гру».

* * *
У Червонограді відбулася міжнародна спідвейна гонка на Кубок Шахтаря. Серед тринадцяти учасників було два представники з Польщі та один з Угорщини. Аби визначити переможця, довелося проводити додатковий заїзд. Відразу три гонщики набрали однакову кількість очок. По одинадцять пунктів здобули червоноградець Андрій Карпов, рівнянин Володимир Трофимов та поляк Кемпінські. У перезаїзді перемогу здобув господар траси, за ним фінішував Володимир Трофимов і третім став поляк.

* * *
Відкритий Кубок Рівного з пляжного волейболу відбувся на майданчику для пляжного волейболу в районі гідропарку Рівного. У змаганнях взяли участь вісім жіночих та дванадцять чоловічих команд. Серед чоловіків перемогу святкували спортсмени “Тріумфа” (Павло Саветюк та Юрій Кравчук), а серед дівчат не було рівних волейболісткам ОДЮСШ Валентині Грицюк та Олені Басановій.

* * *
У трьох містах України пройшов перший етап Українського тенісного туру серед юніорів. Він розпочався у Харкові (змагалися спортсмени до 12 років), на базі тенісного клубу “Софія-Стар” (до 14 років) та в Острозі (до 16 та 18 років). Рівненщину представляли: Артем Зеленський та Софія Ковалець (вік до 14 років), Євген Жильчук (до 16 років), Олександр Бережнюк (до 18 років). Найкраще виступила Софія Ковалець, яка була другою в одиночному розряді і третьою у парному. Другий етап пройде з 28 серпня по 3 вересня у Києві, Львові та Ужгороді. Третій — з 2 по 8 жовтня — в Євпаторії та Алушті, а четвертий — з 9 по 15 жовтня — у Сімферополі, Херсоні та Новій Каховці. За підсумками всіх чотирьох турів формуватиметься майбутній склад молодіжної збірної України з тенісу.

* * *
22-25 серпня на кортах парку ім. Тараса Шевченка у Рівному проходили всеукраїнські змагання з тенісу серед хлопчиків до 12 років на Кубок Незалежності. В змаганнях брали участь вихованці Рівненської ОДЮСШ. Перше місце здобув Остап Дзюбенко (1996 року народження).

* * *
У вівторок відбулася презентація книги Віктора Сидоровича “ФУДОКАН карате-до. Повернення до джерел”. Автор — майстер бойових мистецтв, володар високого звання п’ятого дану, підготував книгу для спеціалістів, інструкторів карате-до. В посібнику можна ознайомитися з “базовими” та “майстерськими” ката школи ФУДОКАН. Особливу увагу в книзі приділено духовним аспектам ФУДОКАН карате-до.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору