Рівне:

Створення та просування сайтів

Острог

Що новенького? 26-чер, 2009, 09:369 prov 1 515
У Національному університеті “Острозька академія” відбулося IV засідання Консорціуму українських університетів та Варшавського університету.
Національний університет “Острозька академія” входить до складу Консорціуму Українських університетів та Варшавського університету ще з 2005 року. Будучи одним з ініціаторів його створення, Острозька академія бере активну участь в обміні науковим досвідом з учасниками Консорціуму.
Учасники розробили план подальшої співпраці, розглянули пропозиції надання стипендій та організації конференцій за участю студентів та викладачів університетів-членів Консорціуму, запровадження спільного конкурсу написання книги на тему пропольсько-українських питань. Також до складу об’єднання за спільною згодою його дійсних членів було прийнято Житомирський державний університет ім. І. Франка.
Підписано угоду про створення регіональної асоціації університетів Великої Волині, до складу якої увійшли Національний університет “Острозька академія”, Волинський національний університет, Житомирський державний та Рівненський державний гуманітарний університети.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору