Рівне:

Створення та просування сайтів

Парфуми:підбираємо правильно

Цікаво 02-лип, 2009, 10:169 prov 3 259
Зараз багато-хто користується парфумами. Вони стали невід’ємною частиною іміджу. З їх допомогою можна розповісти про свій характер, спосіб життя чи залишити про себе незабутнє враження. Вони можуть звести з розуму, а можуть примусити затиснути ніс і сказати: “Фу-уу-у”. Байдужих до них просто немає. Здавалося б, що немає нічого такого складного, — збризнути себе духами і вперед, підкорювати нові вершини. Але не все так просто. Виявляється, і тут є певні правила.
Помилка 1. Наносити духи на одяг, прикраси або аплікацію. Справжні парфуми розкриваються тільки при контакті зі шкірою. Кожен з нас володіє своїм неповторним запахом. Змішуючись з ним, духи утворюють справді неповторний аромат. Тому на одязі вони не тільки не відкриють своєї істинної краси, але й можуть залишити плями. Якщо ж ви все-таки вирішили наносити парфуми на одяг, експериментуйте тільки з темними тканинами. Оскільки на світлій можуть залишитися сліди. І ніколи не лийте духи на біжутерію, — спирт, що міститься в них, може пошкодити покриття прикрас.
Тому, правило 1: Наносити духи потрібно тільки на шкіру.
Помилка 2. При нанесенні духів на зап’ястя, де хто потирає руки одну об іншу. Вважається, що так парфуми краще проникають в шкіру і надовго залишаються на ній. Проте насправді все зовсім не так. Зап’ястя – ідеальне місце для нанесення ароматичних речовин, але внаслідок тертя запах випаровується.
Правило 2. Наносити пахощі потрібно на зап’ястя, за вухами, на тильну сторону долоні, бокові частини шиї, а також в улоговинку між грудей. Але не терти! Крім того, можна розпорошити парфуми в повітрі і постояти під осідаючими крапельками.
Помилка 3. Використовувати один і той же запах протягом цілого року. Без сумніву, мати улюблений аромат цілком нормально. Але зовсім не обов’язково постійно користуватися ним. Річ у тому, що ми живемо в кліматичній зоні, де протягом року чергуються кілька різних температурних режимів. Тому один і той же аромат не підходить для використання літом та зимою. Оскільки в жарку погоду наша шкіра розігрівається, і ароматичні нотки звучать сильніше. Саме тому для літнього сезону не підходять терпкі та важкі духи.
Правило 3. Загалом, для офісу фахівці радять використовувати теплі та солодкі запахи, для заходів на відкритому повітрі – свіжі; а міцні та млосні – для вечора. Проте пам’ятайте, що перед зміною парфумів слід прийняти душ, щоб аромати не змішувалися.
Помилка 4. Зберігання парфумів на відкритому повітрі. Це загальна помилка.
Правило 4. Розпаковані парфуми потрібно зберігати в шафі, куди не проникає сонячне світло. Також не рекомендується викидати коробку, — вона слугує не тільки для краси, але й зберігає первинний аромат.
Помилка 5. Купувати парфуми відразу після того, як понюхаєте тестер. Річ у тому, що в тестерах концентрація аромату набагато вища. По-друге, можна відчути тільки верхні та середні ноти, а базовий аромат проявляється пізніше. Тому, прийшовши в магазин і вибравши декілька варіантів, збризніть ними паперові смужки, підпишіть та покладіть в різні місця, щоб запахи не змішувалися. А через кілька годин понюхайте ще раз і визначтеся з вибором.
Правило 5. Після вибору аромату завжди відкладайте рішення про покупку парфумів до наступного дня.
Помилка 6. Купувати парфуми, опираючись на опис аромату іншими людьми. Це досить поширена помилка. Адже кожен сприймає аромат по-своєму. Більш того, справжніх експертів в такому делікатному питанні дуже мало. Тому не лінуйтеся піти в магазин та понюхати аромат, який вас зацікавив.
Правило 6. Купуйте парфуми, опираючись тільки на власний смак.
Парфуми – це як костюм, як друга шкіра. Цей аромат огортатиме вас впродовж цілого дня. Тому підбирати та наносити його треба правильно.
Не нехтуйте простими правилами і не бійтесь експериментувати. Результат не залишить байдужими ні вас, ані оточуючих.

Краса на швидку руку
З віком краса в’яне і вислизає — але лише у тому випадку, коли ви не докладаєте зусиль, щоб її утримати. Проте підтримка доглянутої краси вимагає деяких зусиль і часу. Втім, ви можете поліпшити свою зовнішність з голови до ніг, доклавши мінімум зусиль. У цій справі немає дрібниць. Врешті-решт, саме з таких дрібниць і складається ваш цілісний образ.
Навіть якщо час проти вас, існують прості способи поліпшити власну зовнішність, не розорюючись на дорогих косметичних засобах. Сподіваємося, наші поради допоможуть вам поліпшити стан нігтів, волосся і шкіри за максимально короткий час.
1. Коли ви поспішаєте, звичайний маскуючий олівець — ось все, що вам потрібне, щоб освіжити шкіру і додати їй здорове сяйво. Нанесіть трохи засобу на шкіру під очима і проблемні ділянки, злегка вбийте його подушечками пальців, не розмазуючи. Все — ви готові до виходу.
2. Педикюр і манікюр завжди виглядає свіжішим і зберігається на більш тривалий час, якщо користуватися лаком нейтрального відтінку, наприклад, світло-рожевого, тілесного. Якщо лак потріскається, це буде менш помітним, ніж якби ви користувалися лаком яскравого відтінку, наприклад, червоного або бордового.
3. Щоб повернути м’якість губам, що потріскалися, обережно помасажуйте їх м’якою вологою зубною щіткою (бажано саме тою, якою ви чистите зуби). Нанесіть на щітку трохи вазеліну або улюбленого бальзаму для губ, щоб провести щось ніби міні-пілінгу.
4. Огірки корисні не тільки в салатах. Покладіть тонко нарізані кружальця огірка на закриті повіку, щоб зняти набряклість. Перед вживанням кружальця огірка обов’язково потрібно покласти в холодильник як мінімум на 15 хвилин. Якщо у вас немає під рукою огірка, його роль чудово виконають вологі і охолоджені чайні пакетики.
5. У вас швидко жирніє волосся, проте немає часу, щоб за ним доглядати і часто мити? Насипте трохи дитячої присипки на щітку для волосся або прямо на волосся. Присипка легко і швидко вбере надлишок жиру. Проте не перестарайтеся, інакше ризикуєте отримати ефект сивини.
6. Сухі помади довше зберігаються на губах, ніж помади, що містять більше пом’якшувальних засобів і масел. Як правило, матові помади тримаються найдовше. Якщо ви не любите часто освіжати макіяж губ протягом дня, не користуйтеся блиском.
7. Якщо хочете, щоб шкіра ніг була ідеально гладкою, голіть ноги тільки після душу. Гаряча вода допоможе розм’якшити волоски, що істотно полегшує їх видалення.
8. Якщо туш часто скачується і утворює грудочки на віях, спробуйте протерти щіточку для нанесення туші серветкою, щоб прибрати надлишок, який, потрапляючи на вії, і утворює грудочки. Туші, яка залишається на щіточці, достатньо для рівномірного покриття вій.
9. Якщо ваше волосся постійно скуйовджене, спробуйте полоскати волосся прохолодною або холодною водою після миття. Це допомагає вгамувати непокірні кутикули, завдяки чому волосся рівніше лежить.

Сама чарівність у літню спеку!
Коли позначка на термометрі сягає 30°С, важко зберігати свіжість. Прислухайтеся до наших порад та залишайтеся гарними навіть у спеку!
Літо окрім нестерпної спеки має все ж таки і свої приємні переваги. Наприклад, можна відмовитися від тональних засобів та пудри, колготок, високих підборів, темних консервативних костюмів, від складного макіяжу нарешті! Натомість можна придбати легке кольорове вбрання з льону, шовку чи бавовни. Варто купити босоніжки на низьких підборах або взагалі без них. Хто як любить! Бажано, щоб взуття було на натуральній підошві, щоб ноги дихали та не набрякали.Отже, максимальна природність у всьому — ось секрет привабливості та легкості!
Гігієнічна помада або бальзам для губ обов’язково повинні містити ультрафіолетовий фільтр.
За допомогою простих рішень у зачісці та макіяжі можна відчувати себе на всі 100 % і в безжальну спеку. Тому саме зараз час для експериментів над своєю зовнішністю. Ви можете самі створити яскравий жіночний сонячний образ. Для цього потрібно лише бажання змінитися та відповідний настрій для створення “нової жінки”. Слід нагадати про те, що під час спекотних літніх місяців більш за все страждає обличчя, особливо якщо Ви знаходитеся в місті. Під дією спеки сальні та потові залози працюють інтенсивніше, тому не слід забувати про оздоровлення шкіри. Раджу тобі користуватися знежиреними живильними кремами, які містять захисні елементи проти сонця.
Якщо ви відпочиваєте на морі, то солона вода, фрукти та овочі матимуть для вас чудовий ефект. Під час відпочинку можна робити натуральні живильні масочки для зволоження шкіри обличчя (з огірків, смородини, полуниць).
Поради щодо косметики влітку
— влітку користуйтеся бронзовою пудрою легкої текстури теплих коричневих відтінків, яка вирівнює колір обличчя;
— обирайте легкий тональний крем жовтого відтінку (під колір засмаги), який містить ультрафіолетові фільтри;
— замість рум’ян можна використовувати золотисто-коричневу або бронзово-рожеву пудру з відтінком засмаги;
— придбай водостійку туш для вій, яка може бути не класично чорного кольору, а темно — коричневого чи синього. Але переконайтеся, що вона вам личить та не викликає алергічних реакцій. Також по-літньому буде виглядати на очах підводка золотистого кольору;
— помади або тіні для повік, які мають у своєму складі жирний крем або віск, під дією спеки розтікаються й тануть.
Звертайте увагу на складоники продукту, купуючи чергову новинку косметики!

Не забувайте про ніжки!
Якщо у вас підвищена пітливість ніг, використовуйте спеціальний спрей, крем або охолоджувальний гель з ментолом. До того ж, ці засоби знімають втому і важкість у ногах. Зауважте, що шкіра ступнів досить суха, оскільки на ній мало сальних залоз. Тому радимо змащувати п’яти лимонним соком, що має пом’якшувальні властивості. Корисним є масаж ступнів з використанням олії чайного дерева, кипариса чи апельсина. Гарячі ванночки та скраби зроблять шкіру ступнів гладенькою та ніжною.

За матеріалами інтернет-видань
mycharm.ru, models-agency.com.ua, “Пані”
сторінку підготувала Марія Зозуля, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору