Рівне:

Створення та просування сайтів

Комплімент 29-річного чоловіка дружині знайомого закінчився бійкою та звинуваченням на адресу міліції «потерпілою» пані в бездіяльності останніх

Останні новини 07-лип, 2009, 15:309 prov 1 476
Повернутися до історії тижневої давності змусило обурення мешканців села Хотинь, які стали свідками сутички, що виникла наприкінці червня біля місцевого магазину зазначеного вище села між двома односельчанами. Причиною стало те, що деякі представники ЗМІ вислухавши лише подружжя Антонюків, не дочекавшись результатів експертиз та досудового слідства, тільки зі слів останніх зробили висновок (зі слів одного з Інтернет видань), … налетчики в присутствии участкового милиционера грозились «замочить» потерпевших, милиция пока молчит і т.д. … Щоб пролити світло на подію, що мала місце 29 червня у селі Хотинь, що на Рівненщині, нам довелося провести власне журналістське розслідування. Спілкуючись з численними свідками, представниками обох сторін конфлікту та працівниками міліції нам вдалося зясувати подробиці тієї ночі. Ото ж усе по порядку.
«Шерше ля - фам» - шукайте жінку. Або, перефразовуючи відомий вислів, можна сказати – у всьому винна жінка. Принаймні цей інцидент розпочався з неї – вродливої 21-річної Олени. Пізно ввечері подружжя - Сергій та Олена, - поверталися від кумів. Зайшли до магазину, аби прикупити додому щось із продуктів. Саме там вони й зустрілися з Леонідом, який зайшов випити з друзями пива.
- Я побачив Сергія з Оленою, тож підійшов до них привітатись. Ми ще так по-братські обнялись, адже часто «кумувались», - розповідає Леонід Тхорук. Слово за слово, я й кажу Олені: яка ти чудова жінка, Альона. Я б тебе на руках носив і все для тебе робив!? Це був жарт, бо я давно одружений і маю дружину-красуню та двох маленьких діточок. Вочевидь це не сподобалось Сергію, який відразу сприйняв усе в штики і від ревнощі йому затьмарили розум. Він почав наносити мені удари по голові, обличчю, тулубу... Мене побитого так й кинули на дорозі. Закривавлений, я зателефонував брату Миколі і попросив під»їхати.
Про те, що чоловік розповідає правду, ми дізналися від численних свідків розбірок «по-хотинські», які чомусь саме в той момент не втрутились у суперечку двох «мачо». Та й лікарі Олександрійської «швидкої», які госпіталізували Леоніда, підтвердили, що о 1-10 вони зафіксували у нього поверхневі рани голови та лівого стегна. Навіть Олена підтвердила, що чоловік Сергій, приревнувавши її до Леоніда, почав першим бити його, хоча Сергій заперечує факт побиття. Та повернімося до наших «героїв».
За лічені хвилини біля Леоніда вже був брат Микола з друзями. Побачивши брата, він вирішив, що повинен з»ясувати, за що Сергій побив його брата.
- Коли я побачив закривавленого Льоню то обуренню моєму не було меж, адже Сергій та Олена мої сусіди. - Вікно в вікно, - розповідає Микола. Знаючи цього чоловіка тільки з негативної сторони, я й не здивувався, що словесна перепалка переросла в бійку. Адже він чи не щодня «гамлесить» свою матір, яка до того ж є хресною моєї дружини. Та це не впливає на її скандальний характер Навіть колись за межу зі мною воювали. Тоді вона проколола мені вилами руку. А ще подейкують, що він «травку» покурює, то я не здивуюсь, що йому може зайти в голову, що завгодно. Тому всі разом і поїхали до будинку Сергія.
Чоловіки зізнаються, що «перегнули палку», намагаючись з»ясувати стосунки у такий нецивілізований спосіб.
- Коли підїхали до хати Сергія, то почали звати його на вулицю, щоб пояснив нам, за що побив Льоню, – каже Микола. Та із-за дверей ми почули лише нецензурну лайку та через деякий час сам власник оселі, вибивши двері, з»явився на порозі з ножами в обох руках і почав волати, що усіх поріже, і вони ще пожалкують, бо не знають, з ким зв’язались. Після сказаного між нами зав’язалася бійка. Зупинилися тоді, коли хтось із нас зачепив Сергієву матір. Згодом приїхала швидка й міліція.
Наступного дня Олена приїхала до райвідділку міліції. Коли зайшла до дільничного, то побачила там Миколу Тхорука та його кума. Після зустрічі з ними, жінка розпочала серію публічних звинувачень на адресу братів та міліції. Проте усі зібрані нами факти свідчать протилежне. Олена в телефонній розмові відмовилася давати покази, посилаючись, що має порадитись з адвокатом. Жінка стверджує, що в кабінеті дільничного брат Леоніда Микола погрожував їй. Та свідки, які були присутні при розмові, нічого подібного й не чули… Власне усе, що мала зробити міліція – зроблено, і зроблено професійно.
- За фактами, які мали місце 29 червня цього року у селі Хотинь Рівненського району, порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 296 КК України, - повідомив нам начальник слідчого відділу рівненського РВ УМВС майор міліції Павло Пастушок. – За даною статтею Кримінального кодексу (хуліганство) відповідальність настає у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років. - На сьогоднішній день проводиться досудове слідство для встановлення істини по справі.
Тож дійсно, аби не шукати винних, дочекаймося закінчення слідства та логічного його завершення в суді, аби даремно не звинувачувати ту чи іншу сторону, роблячи висновки поверхнево лише за власними міркуваннями та бажаннями, — повідомив ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору