Рівне:

Створення та просування сайтів

Хлопці дівчат не підтримали

Спорт 09-лип, 2009, 15:549 Lobanovskiy 1 595
Хлопці дівчат не підтримали


Якщо рівненські волейболістки лише розпочинають підготовку до сезону, то пляжниці виборюють нагороди. Вихідними у Рівному відбувся чемпіонат України з пляжного волейболу серед спортсменів 1991 року народження, в якому вихованки ОДЮСШ Валентина Грицюк та Олена Басанова стали чемпіонками.


У фінальному матчі підопічні Сергія Тимчака здолали дніпропетровсько-харківський дует у складі Тетяни Сукач та Анни Косяк — 2:0 (за партіями 21:18 та 21:17). На третьому місці фінішували запорізькі спортсменки — Марина Сабодай та Поліна Кравченко. Крім першого місця Валентина Грицюк та Олена Басанова здобули путівку на чемпіонат світу серед вісімнадцятирічних спортсменів, який пройде наприкінці серпня у Туреччині.
На жаль, хлопці підтримати дівчат не змогли. Кращими серед юнаків із рівнян стали Роман Яцута та Дмитро Штундер, які посіли сьоме місце. Перше місце ж здобули Валерій Сабодай та Сергій Попов (Суми-Запоріжжя), які у фіналі перемогли іллічівську пару Олег Костюк та Ярослав Ярощук. Третіми фінішували спортсмени з Харкова — Василь Діденко та Олег Щолоков.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору