Рівне:

Створення та просування сайтів

Ревізори взялися за звернення громадян

Кримінал 09-лип, 2009, 16:429 Lobanovskiy 980
У Контрольно-ревізійне управління в Рівненській області надійшло з початку року 48 звернень від громадян міста та області: 21 звернення отримано під час особистого прийому начальника управління та його заступників, решта – в письмовому вигляді. На сьогоднішні майже всі звернення розглянуто у встановлені законодавством терміни.

За словами начальника відділу організаційної роботи КРУ в Рівненській область Світлани Лобанової, проблеми, з якими звертаються як окремі громадяни, так і колективи працівників, стосуються переважно невиплати заробітної плати, порушень підприємствами, установами і організаціями фінансово-бюджетної дисципліни тощо. За результатами детального розгляду частину звернень, в яких зазначено про фінансові порушення, скеровано в правоохоронні органи, на інші дано відповідні роз’яснення та необхідні рекомендації. Є й такі повідомлені факти, які потребують детального розгляду через проведення ревізії.
- В Контрольно-ревізійному управлінні в Рівненській області, - продовжує Світлана Лобанова, - роботі по зверненнях громадян приділяється значна увага. Зокрема, начальник управління Святослав Каблак та його заступники проводять прийом громадян з вівторка по п’ятницю протягом другої половини дня. Також зі скаргами, запитаннями та пропозиціями громадяни можуть звертатися у КРУ в Рівненській області упродовж робочого дня на телефон довіри за номером 26-44-18, — повідомила прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору