Рівне:

Створення та просування сайтів

Чого хоче чоловік від жінки

Про це 16-лип, 2009, 09:339 prov 14 416
Чого хоче чоловік від жінки


Взагалі-то, не такі вже це секрети. Чоловіки нерідко заявляють про свої бажання, тільки в манері подачі матеріалу відрізняються від жінок, примудряючись досить вигадливо завуалювати свої вподобання.
Для жінок чоловічі витребеньки — не проблема. Інша справа, що іноді буває набагато зручніше не знати про це. І тоді вся сила чоловічого темпераменту припадає на сторінки Інтернету. Зазирнувши в них, ми зможемо зробити деякі висновки.
Лідерські позиції
Як показують віртуальні опитування, більшість чоловіків ”заводять” латексна білизна, стриптиз, повільний петинг і жіночі ахи-охи під час сексу. Цілком нормальний набір для середньостатистичного чоловіка, нічого надординарного, суперекстравагантного чи екстремального.
І головне, їхні вподобання повністю відповідають жіночим бажанням, мабуть, за винятком латексної білизни. Ця ”розкіш” присутня в гардеробі далеко не кожної жінки. І нічого страшного. Білі мереживні трусики, виявляється, теж ”ідуть” непогано, поступаючись кількома позиціями блиску латексу.
Щодо стриптизу – жодних відкриттів, він затребуваний у величезній кількості стрип — клубів, що розкинулися на неосяжних просторах нашої батьківщини. І коли вже чоловікам так подобається дивитися, як ми роздягаємося, чому б не надати їм таку можливість? Головне, навчитися це правильно робити.
Спростовують чоловіки й поширений міф про чоловічий егоїзм і неуважність. Мовляв, для них головне задовольнити себе, причому, якнайшвидше. Нічого подібного! Чоловіки, виявляється, теж люблять потішити себе грамотною прелюдією любові й готові приділити їй від півгодини й більше. Весь цей час вони бажають у поцілунках і пестачах роздягати свою партнерку, повільно доводячи її до екстазу.
Любителів швидкого сексу, як з’ясувалося, не так уже й багато – усього 7%. Незрозуміло тільки, чому так багато жіночих скарг поруч із чоловічими запевненнями у своїй ”чуйності”.
Головним показником жіночої сексуальності чоловіки вважають ”стогони пристрасті”. Сила децибелів, на їхню думку, свідчить про чоловічі здібності. А от ”партизанська доблесть” під час сексу не вітається.
Для чоловічої зарозумілості набагато краще вислухати всілякі непристойності, ніж спостерігати повне мовчання партнерки. Окремі знавці навіть вважають, що кожна жінка виражає свою екзальтацію по-своєму, двох однакових ”стогонів” не буває.
Середня ланка
У розділ ”так-сяк” потрапили поцілунки, порнофільми, пози, коли жінка зверху або збоку. Про те, що чоловіки не приділяють поцілункам належної уваги, ми, жінки, знаємо. Чоловікам, у свою чергу, незрозуміла наша прихильність до цього виду задоволень. Адже для багатьох представниць слабкої статі поцілунки часом набагато важливіші за статевий акт, а це, за чоловічими поняттями, зовсім ”в жодні ворота не лізе”. Щоб задовольнити  наші бажання, вони, виявляється, не проти побавити коханок своїм умінням цілуватися, от тільки дуже просять при цьому не виключати статевий акт.
У різноманітності сексуальних поз у кожного, безсумнівно, є свої вподобання. І пуританська добропорядність ”місіонерської класики” посідає далеко не передові позиції. Чоловікам подобається поза, коли вони ззаду (30%). Ненабагато відстає поза ”вершниці”.
І непогано для чоловіків, якщо все це ”неподобство” буде освітлюватися м’яким світлом свіч чи каганця. Секс у повній темряві, як і при повному освітленні, однаково не вітається.
Аутсайдери
Закривають список круті кадри еротичного кіно, розмови під час статевого акту, денний секс і надмірна сором’язливість партнерки.
Те, що більшість чоловіків не переносять сльозливо-солодкі еротичні історії, для володарів кінобізнесу зовсім не секрет. Вони не приховують, що карамельні кіношні казки з невеликою дозою ”полунички” призначені для жіночого ”користування”. Для чоловіків же існує окрема індустрія порнокінематографа. Втім, у цього жанру чимало фанатів і серед дам.
Жіноча здатність сторонніми розмовами зіпсувати ”кайф” під час любовного спілкування доводить чоловіків до сказу. Справді, тільки жінка може в момент екзальтації раптово повідомити партнеру, що завтра в гості приїжджає її мама (з якою він у перпендикулярних стосунках), або що на гроші, накопичені на автомобіль, вона купила нові черевики. У принципі, чоловіки не проти слухати наші новини в світі вишиванок й міркування, але тільки після сексу.
Сексологи вважають, що найкращий  час для ”статевого життя” 3-4 години дня. Однак ”розкрутити” на секс у цей час складно не тільки жінок, але, як виявляється, і чоловіків. Лідерські позиції, причому, з більшим відривом – 60%, утримує вечірній секс, ранковий – 30%, бажаючих удень займатися коханням зовсім небагато. Тим більше, що більшість нормальних людей у цей час знаходиться на роботі, що технічно вкрай ускладнює можливість втілити в життя рекомендації сексологів.
Чоловіки не проти задовольнити жіночі бажання, тільки їм потрібно дати зрозуміти, чого ми хочемо. З огляду на жіночу соромливість, вони згодні задовольнятися натяками, причому, не складними. Треба просто взяти його руку й направити в ”потрібне місце”, а вже він сам розбереться, що треба робити. Жіноча соромливість задовольняє лише 3% опитаних, що вважають, що вони й без додаткових натяків знають, як зробити дамі приємність.
У світі фантазій
Не зайвим буде дізнатися, про що мріють наші чоловіки, навколо чого витають їхні сексуальні фантазії. Так, навколо сексу втрьох (64%)! Варіанти відрізняються тільки щодо кандидатури третьої особи. Одні бачать у цій ролі подругу своєї коханої жінки, інші – танцівницю зі стрип-бару, треті – випадкову знайому.
26% мріють хоч раз у житті бути зв’язаними (прикутими наручниками) і відданими на волю жіночої фантазії. Трохи менше число кавалерів хотіло б зв’язати свою подругу. І практично всі (85%) хочуть один раз почути з жіночих вуст яку-небудь чудову за своєю непристойністю пропозицію зайнятися сексом.

Лесбійське кохання
Витоки інтимних стосунків між двома жінками лежать в Стародавній Греції. В Елладі вважалося, що займатися самозадоволенням і лесбійськими ласками набагато етичніше, приємно й шляхетно, ніж жити чоловіку з жінкою.
Ця етична установка спричинила справжній розквіт лесбійського кохання серед жінок, або сафізму (від імені поетеси Сафо, що оспівувала цей вид статевого кохання).
Про виникнення лесбійського кохання оповідає красива легенда. Зевс в покарання за те, що одна лесбіянка відмовилася стати його коханкою, прирік острів Лесбос на страшну долю. Цілих чотири десятиліття минуло, поки Зевс зняв прокляття. Коли ж кораблі з Великої Землі пристали до острова Лесбос, їм відкрилася страшна картина: на острові не було жодного статевозрілого чоловіка. Жінка жила з жінкою, а ті пестощі, які вони одна одній дарували, стали іменуватися лесбійськими.
У нашому світі відсоток жінок-лесбіянок приблизно в межах від 1% до 3%, хоча не виключено, що ці дані сильно занижені, оскільки жінці набагато простіше, ніж чоловікові, приховати свої незвичайні статеві вподобання. Вона цілком може вийти заміж чи жити в цивільному шлюбі й народити не одну дитину, аби реабілітувати себе в очах суспільства, чого не може зробити гомосексуал-чоловік.
Пестощі жінок-лесбіянок досить різноманітні: від поцілунків до взаємного онанізму. В багатьох країнах широкого поширення набув страпон, або штучний пеніс. Коли лесбійські взаємини викликані зовнішніми обставинами, що не дозволяють жінкам тривалий час вести традиційне статеве життя, лесбійське кохання можна вважати заміною коїтусу (статевому акту між чоловіком і жінкою).
Дуже часто ці лесбійські схильності зустрічаються у сімейних жінок, що живуть зі своїми чоловіками. Жінка може отримувати задоволення від обох партнерів (вона бісексуальна) або якщо чоловіки їй неприємні, і вона відчуває оргазм тільки в гомосексуальному коханні, хоча не завжди це так.
Існують і пасивні лесбіянки, вони в основному повністю зберігають свою жіночу зовнішність, жіночність і поведінку в побуті. У дитинстві вони нічим не відрізнялися від інших дівчат.
Активні лесбіянки зазвичай відрізняються від пасивних тим, що у них чоловікоподібна будова тіла, дещо грубий голос, деякі з них люблять носити чоловічий одяг і виконувати чоловічу роботу, часто демонструючи свою ”чоловічу” поведінку.

Секс із егоїстом шкодить жіночому здоров’ю
Приблизно 60% жінок хоча б раз у житті зустрічалися із чоловіками, які в ліжку прагнули отримувати задоволення винятково в однобічному порядку й мало піклувалися про відчуття партнерки.
Дуже багато залежить від жінки. Вона може й повинна зайняти головне положення в інтимних стосунках. Адже саме жінка удвіччі рідше за чоловіка відчуває оргазм від сексу.
Часто жінки соромляться розмовляти з партнером про секс. І дарма. Якщо стосунки досягають тієї стадії, коли назріває близьке спілкування, цілком логічно викласти чоловікові своє бачення гармонічних відносин. Наприклад, про те, що ставишся до сексу як до мистецтва, що можеш доставити чоловікові неймовірне задоволення, але лише в тому випадку, якщо бачитимеш й відчуватимеш, що він намагається зробити приємність тобі.
Не засмучуйся, якщо недолугий залицяльник після цього припинить відповідати на телефонні дзвінки й стане всіляко уникати зустрічей з тобою. Якщо ж ти все-таки потрапила в ліжко до егоїста, що не втік, і на якого ці вимоги враження не справили, не бійся в процесі акту заявити про те, що тобі щось не подобається. Або навіть відмовитися від контакту – нехай краще не буде ніякого сексу, ніж ”однобічний рух”. Секс – це мистецтво, а не тваринний інстинкт самозадоволення.
Спробуй пограти з партнером, затягни прелюдію, не дозволяй йому відразу ж переходити до безпосередньо статевого акту. Ніколи не імітуй оргазм – маленька неправда може обернутися проти тебе.
Багато жінок через комплекси, незручності й недосвідченість схильні миритися з проявами чоловічого егоїзму в ліжку. Жінки, що не отримують оргазм від егоїстичного партнера, найчастіше шукають проблему в собі, а це може призвести до цілого ряду комплексів і нездатності одержувати оргазм від хорошого партнера. Те ж і у фізіологічному плані — секс без оргазму загрожує ”букетом” гінекологічних захворювань.

За матеріалами інтернет-видання
ivona.com.ua
сторінку підготувала Наталія ГАВРИЛЮК, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору