Рівне:

Створення та просування сайтів

У Прилуках юнак вбив відразу трьох жінок

Україна і світ 14-вер, 2006, 11:149 prov 1 149
У Чернігівській області правоохоронні органи Прилук розкрили потрійне вбивство.
Як повідомили в Центрі громадських зв’язків УМВC Чернігівської області, вдень 11 вересня на території одного з нежилих господарств у Прилуках виявили тіло 41-літньої Ірини, 53-літньої Ольги і 37-літньої Лариси з тілесними пошкодженнями кримінального характеру. У жінок було перебито ребра, зламано кістки шиї, розбито голови.
Співробітники міліції і прокуратури вже через кілька годин знайшли свідків злочину, а незабаром встановили особу, яка на даний час обґрунтовано підозрюється у вбивстві трьох жінок.
Затримка підозрюваного відбулася вранці 12 вересня. Молодий чоловік, 1982 року народження, з огляду на незаперечні докази, зізнався у вчиненому.
Причини цього тяжкого злочину повинно встановити слідство. Однак, відповідно до попередньої версії, конфлікт виник через гостру ворожість вбивці до своїх жертв.
До того ж, незважаючи на молодий вік, затриманий характеризується як запійний п’яниця, який, як припускають працівники правоохоронних органів, нетверезим був і в момент здійснення злочину.
За фактом потрійного вбивства порушено кримінальну справу за частиною другою статті 115 Кримінального кодексу України, яка визначає відповідальність за навмисне вбивство двох або більше осіб.
Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічного ув’язнення.
Яким саме буде вирок — визначить суд.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору