Рівне:

Створення та просування сайтів

Скільки коштують вітаміни?

Особливий погляд 14-вер, 2006, 11:229 prov 1 253
Отож, виноград, залежно від місця вирощування, відрізняється в ціні на декілька гривень — кримський коштує 8 гривень, молдавський 10-11. Неприємно вражають і ціни на персики — 12-14 гривень. (Хоча дещо пом’яті плоди продавали якось вдвічі дешевше). Стабільно недешеві екзотичні ківі коштують ще дорожче — 16 гривень. Такі цілорічні фрукти, як апельсини, лимони та мандарини обійдуться відповідно у 6.50, 6-7 та 10 гривень. Зате трішки впали у ціні банани — їх можна купити тепер по 3.50. Кавуни коштують поки що стабільно — 80 копійок за кілограм.
Той, хто чекав на дешеві помідори, як кажуть продавці, уже не дочекається. Навпаки, на оптовому ринку ціни на помідори уже підняли до 1.80, тож у нас вони ще подорожчають. Як і болгарський перець. Пов’язано це з погіршенням погодних умов (як бачимо, літо закінчилось несподівано холодно).
Втім, помідори місцеві одразу коштували дорожче, ніж привозні — по 2-2.50. За огірки, сезон яких уже закінчується, нині просять 1.50. Цибуля коштує від 2 до 2.50. Недешевий і другий хліб — картопелька обійдеться вам у 2 гривні за кіло. Втім, є надія, коли її почнуть масово викопувати, ціни стануть більш милосердними до покупця.
Наталя АНДРІЮК,
Радивилів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору