Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 21-вер, 2006, 11:509 prov 991
Млинів
16-17 вересня у Млинові відбулись обласні сільські спортивні ігри „Урожай – 2006” за участю 14-ти районних команд. За підсумками спортивних ігор призерами у змаганнях з легкої атлетики стали команди відповідно Млинівського, Рівненського, Костопільського районів; з легкоатлетичного кросу – Рівненського, Костопільського, Млинівського районів; у змаганнях “Тато, мама, я – спортивна сім’я” – Корецького, Млинівського, Костопільського районів; з міні-футболу – Дубенського, Березнівського, Рівненського районів. Переможців нагороджено цінними подарунками та призами.
Острог
17 вересня у Острозі відбулося відзначення Дня міста. У святкуванні взяла участь делегація з м.Сандомир (Республіка Польща), яку очолив бургомістр Єжи Боровскі. Проведено низку культурно-мистецьких і спортивно-розважальних заходів.
Рівне
Символічна військова могила в пам’ять загиблих волинських чехів буде споруджена на розі вулиць Соборної та Дубенської у Рівному. Пам’ятник зводитиметься коштом чехословацького товариства ветеранів війни. У разі безперебійного фінансування пам’ятний знак зможе поповнити список визначних місць обласного центру у 2007 році.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору