Рівне:

Створення та просування сайтів

Передплата та абонентське господарство

Україна і світ 24-лип, 2009, 10:049 prov 971
“Укрпошта” успішно провела передплатну кампанію на ІІ півріччя 2009 р., що свідчить про активну позицію клієнтів підприємства. Передплачено майже 17 млн. прим. видань, що становить 100,9% до показника тиражів аналогічного періоду минулого року.
“Укрпошта” – це єдине державне підприємство, яке охоплює мережею всю Україну. “Укрпошта” гарантує своєчасну доставку кожному передплатнику. Водночас незадовільний стан абонгосподарства тривалий час турбує не тільки споживачів, а й поштовиків.
Зокрема, поштовики потребують підтримки регіональної влади щодо утримання в належному стані абонентського господарства: кожна друга абонентська поштова шафа потребує нині ремонту або заміни. Це у свою чергу, спричиняє зменшення кількості передплатників насамперед на дорогі журнали і газети, що є серйозним стримуючим фактором передплатної кампанії в цілому, а відтак і зменшення обсягів доходів як видавців, так і розповсюджувачів.
Один із шляхів вирішення цієї проблеми “Укрпошта” бачить у тому, щоб у рамках місцевих бюджетів виділяти цільові кошти на заміну, ремонт поштових скриньок.
Слід зазначити, що абонентські шафи, як і інше майно під’їздів та квартир, знаходяться на балансі ЖСК або співвласників багатоквартирних будинків. Абонентні шафи не належать підприємству поштового зв’язку. Адже за всіх часів однією з умов здачі будинку будівельною організацією було обладнання його абонскриньками. Подальша їх експлуатація, як і всього житлового фонду, належала комунальникам. Це закріплено законодавством. Так, відповідно до ст. 23 Закону України ”Про поштовий зв’язок” від 04.10.2001 р. за №2759-ІІІ ”придбання, установка і утримання в належному стані абонентських поштових шаф (абонентських поштових скриньок) здійснюється власниками житлових і адміністративних будинків”.
Служба інформаційної підтримки
8 800 500 44 00.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору