Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині маршрутка «Київ–Рівне» потрапила у ДТП – десять людей травмовано

Останні новини 24-лип, 2009, 12:509 prov 1 629
23 липня, близько 18.00 поблизу с. Березівка Житомирської області маршрутка «Київ–Рівне» потрапила у ДТП. Дев’ять пасажирів та водій отримали травми. Про це повідомила ЗІКу прес-служба управління з питань НС та ЦЗН Рівненської облдержадміністрації.
Водій маршрутного таксі «Фольксваген», який їхав за маршрутом «Київ–Рівне», порушивши правила обгону, скоїв бокове зіткнення з автомобілем «Ауді» під керуванням жителя Росії, який рухався у тому ж напрямку.
Після цього водій маршрутки не впорався з керуванням та виїхав на розподільчу смугу і там наїхав на насип щебеню. Маршрутка перекинулась.
Водій маршрутки та 9 пасажирів (усі жителі Рівненської області) отримали різноманітні травми та були госпіталізовані у медичні заклади м. Житомира.
39-річний Руслан К. з міста Рівного був госпіталізований у важкому стані у Житомирську обласну клінічну лікарню, його вже прооперували.
36-річна Наталія К. з м. Рівного госпіталізована у Житомирську обласну клінічну лікарню; її стан– середньої тяжкості. 43–річна Олена К. з м. Рівного у тяжкому стані госпіталізована у Житомирську обласну клінічну лікарню. 21-річна Євгенія К. з Рівного у стані середньої тяжкості госпіталізована у Житомирську обласну клінічну лікарню;
20-річна Ольга Р. з Рівного у стані середньої тяжкості госпіталізована у Житомирську обласну клінічну лікарню; 18-річний Олексій С. з м. Рівного у стані середньої тяжкості госпіталізований у Житомирську обласну клінічну лікарню; 33-річна Тетяна А. з міста Сарни у стані середньої тяжкості госпіталізована у Житомирську обласну клінічну лікарню. Водій автомобіля та пасажири: 38-річний Олександр М., житель с. Курозвани Гощанського району, та 19-річна Олена Л. з м. Рівного після надання медичної допомоги у ЦМЛ м. Житомира відпущені додому.

ZIK
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору