Рівне:

Створення та просування сайтів

Викрито рівненського бізнесмена, який "відмив" 16 мільйонів гривень

Останні новини 27-лип, 2009, 11:119 Lobanovskiy 963
Працівники податкової міліції викрили в Рівному незаконні операції бізнесмена, який "відмив" через фіктивне підприємство 16 мільйонів гривень.
Ці кошти надійшли на розрахунковий рахунок фірми від кількох підприємств Рівненської, Волинської, Київської та Львівської областей як оплата за будівельні матеріали та цінні папери. Однак, насправді фінансово-господарську діяльність фірма не здійснює, господарські операції є безтоварними і будь-які відносини з іншими підприємствами мають фіктивний характер.
За цим фактом щодо зловмисника, який ще й обіймав декілька директорських посад на інших фірмах, порушено кримінальну справу. Триває слідство, повідомив заступник прокурора Рівненської області - начальник управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство Павло Ванзуряк.
Вчинення злочину, який має ознаки "фіктивного підприємництва" та заподіяв значну матеріальну шкоду державі, карається позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору