Рівне:

Створення та просування сайтів

В Острозі завершився чемпіонат України

Спорт 30-лип, 2009, 09:379 prov 1 357
Днями в Острозі закінчився Чемпіонат України з тенісу серед юнаків і дівчат віком до 18 років. До Острога прибуло 77 юних спортсменів із 12 областей України. За словами головного судді змагань Лариси Лісовенко, всі ігри були цікавими і безкомпромісними, бо перемога давала можливість піднятися вище у загальноукраїнській кваліфікації. Перше місце у хлопців виборов Максим Малишев (Алушта), друге дісталося Антону Проценку (Київ), на третьому місці фінішував Ярослав Одєгов з Донецька.
У дівчат чемпіонкою стала Ірина Кириченко, друге зайняла Єлизавета Тимченко (обидві з Харкова), а третє за Мартою Гнатишин зі Львова.
Серед дівчат у парному розряді перемогу здобули Надія Баришполець (Київ) та Владислава Заносієнко (Дніпропетровськ). На другій сходинці п’єдесталу пошани фінішували Реґіна Нечитайлова (Маріуполь) та Валерія Страхова (Донецьк), на третій – дует західників Ольга Романішин (Львів) та Олена Шубіна (Рівне).
У парних розрядах серед хлопців сталася сенсація. Одразу у першому колі змагань програла пара, сіяна під четвертим номером, зовсім невідомим тенісистам, які знаходилися у рейтингу далеко за першою сотнею – Аллену Алатісе та Олександру Шумакову (обидва з Києва). Потім була ще більш гучна перемога у півфіналі над другою сіяною парою цього турніру! Таким чином за золоті медалі Чемпіонату України ці хлопці боролися з парою, яку сформував, не хто небудь, а чемпіон та срібний призер змагань одиночок – Максим Малишев та Антон Проценко (обидва з Києва). Цього разу сенсації не сталося. Менш досвідчені все ж поступилися першим місцем парі більш маститих. Третє місце посіли Максим Лагутін (Черкаси) та Олексій Крильчук (Севастополь).
Іван ГЛУШМАН,
Острог.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору