Рівне:

Створення та просування сайтів

Представники Рівненської області взяли участь у Міжнародній Конференції що відбулась в Польському Ольштині

Останні новини 05-сер, 2009, 09:229 Lobanovskiy 1 042
Міжнародна Конференція «Село – тут живу, працюю та відпочиваю» відбулася в театральній залі Центру Вармінсько-Мазурського Гуманітарного Університету в Ольштині, Республіка Польща.
Організатором цієї конференції є Уряд Вармінсько-Мазурського воєводства, а саме департамент розвитку сільських територій і землевпорядкування у співпраці з Місцевою Групою Дії – об’єднанням «Полуднева Вармія».
Головна мета зустрічі – розвиток ініціатив в рамках реалізації зовнішньої політики, зокрема поглиблення взаємодії в сфері розвитку сільських територій через обмін і розповсюдження інформації щодо принципів створення і функціонування неурядових організацій, обмін досвідом з розвитку сільських територій, створення загальної платформи співпраці з неурядовими організаціями країн ЄС.
Міжнародна Конференція має характер так званого «ярмарку задумів», головною метою якого є презентація суб’єктів, які співпрацюють у сфері функціонування неурядових організацій на міжнародній арені.
У зустрічі взяли участь неурядові організації із України (Рівненська та Чернігівська області), Данії, Швеції, Росії, Естонії і, звичайно, Польщі.
Така Міжнародна Конференція – чудова нагода для того, щоб розпочати співробітництво у сфері розвитку сільських територій. Вона організована на кошти Європейського Аграрного Фонду Розвитку сільських територій, а також на кошти Євросоюзу в рамках технічної допомоги Програми Розвитку сільських територій 2007-2013 років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору