Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 06-сер, 2009, 12:229 prov 3 658
Коротко


Херсон атакують отруйні павуки
У Херсонській області кількість потерпілих від укусів отруйних павуків каракуртов збільшилася до трьох осіб.
Мешканка області яка постраждала від нападу членистоногого, розповіла, що працювала на городі, коли її вкусив павук. Спочатку у неї почала боліти рука, потім живіт, а далі ноги, - передають “Подробиці”.
Від укусу також постраждала дівчинка. В даний час вона знаходиться в стані середньої тяжкості, повідомили медики.
Отрута каракурта, або чорної вдови, сильніша, ніж у гримучої змії чи скорпіона, розповідають фахівці. Ці павуки пересуваються швидко, а нападають непомітно. Проте, що людину укусив каракурт, медики дізнаються за яскравими симптомами: отрута цього павука вражає нервову систему. Окрім різкого болю потерпілий відчуває сильний страх.
Якщо не надати людині допомогу протягом трьох днів, потерпілий може померти.

Наречена довела жениха до пограбування банку
36-річний австрієць був змушений почати грабувати банки, щоб зібрати достатньо грошей на весілля, - повідомляє Lenta.Ru.
Перш ніж його спіймали, Ахмед Бойер встиг здійснити чотири пограбування і зібрати близько 400 тисяч євро, проте цього виявилося недостатньо, щоб задовольнити вимогливу наречену. По визнанню заарештованого, його обраниця вимагала запросити на весілля 500 гостей, а також хотіла весільне плаття від “Chanel”, новий автомобіль для поїздки в палац одружень, а також медовий місяць на островах в Карибському морі.
“Весілля коштувало так багато, що я не зміг би за нього заплатити, - сказав жених. - Гроші, отримані під час першого пограбування, пішли за день, тому що мені довелося продовжувати”.
Бойера арештували під час пограбування чергового банку у Відні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору