Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина готується відсвяткувати 70-річчя області

Останні новини 10-сер, 2009, 09:589 prov 895
Обласна влада розпочала підготовку до святкування 70-річчя Рівненщини. За словами голови облдержадміністрації Віктора Матчука, найбільша пересторога в підготовці з відзначення таких дат – аби свято не виглядало чиновницько-бюрократичним. Віктор Матчук розповів, що у вересні в Києві відбудеться творчий звіт Рівненської області в рамках Фестивалю мистецтв України:
- Ми хочемо провести його так, щоб це виглядало як звіт за останні 70 років. Там не буде «колинволів» та «шестирьонок», там буде історія нашого краю за останні 70 років, там будуть традиції, автентичні пісні, танці... Ми запросимо представників з усієї України – людей, які би побачили, які би відчули дух Рівненщини за останні 70 років, - каже голова ОДА.
Спільним розпорядженням Рівненської обласної державної адміністрації та обласної ради від 18 червня п.р. затверджено склад організаційного комітету та план заходів з відзначення 70-річчя утворення Рівненської області. Упродовж декількох місяців у районах, містах та селах нашого краю відбуватимуться культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи. Кульмінація відзначення 70-річчя Рівненщини відбудеться 4 грудня 2009 року.
- А що ті 70 років для нашого краю? Одна хвилина. Край жив, живе, жити буде, переконаний голова ОДА, - і найголовніше для нас – це зберегти своє обличчя, зберегти свою душу, і це ми зробимо, - наголосив керівник області Віктор Матчук, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору