Рівне:

Створення та просування сайтів

Сильні духом

Спорт 13-сер, 2009, 10:109 prov 1 327
Сильні духом


У Дніпропетровську відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу. Вдало виступили спортсмени Рівненщини, які були четвертими серед жінок та третіми серед чоловіків у загальнокомандному заліку.
В особистому заліку доробок наших спортсменів такий: рівнянка Любов Семенюк (вагова категорія до 82, 5 кг) посіла перше місце, рівнянки Анастасія Горпиненко (в.к. до 48 кг) та Марія Гудачек (в.к. до 56 кг) — здобули бронзові нагороди. У чоловіків золоту нагороду здобув здолбунівчанин Геннадій Міхальов (в.к. до 100 кг), срібна у рівнянина Олександра Мурашко (в.к. понад 100 кг) та бронзова у сарненчанина Вадима Усачика (в.к. до 56кг). У ваговій категорії до 75кг Наливайко Михайло та Семещук Ігор посіли відповідно четверте та п’яте місце.
Паралельно цими змаганнями організатори провели першість України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями ОРА, де також виступили спортсмени нашої збірної та показали непогані результати: у ваговій категорії до 48 кг Анастасія Горпиненко завоювала бронзову нагороду, у ваговій категорії до 52 кг Оксана Гулевич завоювала срібну нагороду; у ваговій категорії до 56 кг Вадим Усачик завоював срібну нагороду з результатом 99,5кг.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору