Рівне:

Створення та просування сайтів

Геращенко звільнилась

Україна і світ 28-вер, 2006, 14:509 prov 1 186
Президент Віктор Ющенко звільнив Ірину Геращенко від обов’язків прес-секретаря Президента.
— Я хочу повідомити вам, що сьогодні написала заяву про свою відставку з посади прес-секретаря Президента України. Президент задовольнив моє прохання, — повідомила на брифінгу сама Геращенко.
Відповідаючи на запитання про причини, що спонукали подати у відставку, Геращенко не конкретизувала свою відповідь.
— Причина така, що як людині команди потрібно вміти підставити плече, а іноді потрібно вміти передати м’яч партнеру, — сказала Геращенко.
Вона подякувала Президентові за те, що мала можливість з ним працювати і як прес-секретар Президента, і як секретар лідера опозиції.
— 4 роки я працювала з найдемократичнішим українським політиком, — сказала вона.
Геращенко також подякувала Президентові за співпрацю з нею й у ті часи, коли свобода слова була обмежена, коли існували темники, і під час президентства Ющенка, коли вибудовувалися нові відносини влади з журналістами.
Геращенко відзначила, що зараз до Секретаріату прийшла нова, дуже професійна команда, яка вміє ставити цілі, у тому числі й в інформаційній політиці.
Разом з тим, вона не уточнила, хто стане спадкоємцем на посаді прес-секретаря Президента, зазначивши лише, що це буде професійна людина.
Сама Геращенко не розкрила, де буде працювати далі, але пообіцяла, що продовжить працювати за своєю спеціальністю, залишиться членом команди Президента.
35-річна Геращенко обіймала посаду прес-секретаря Президента з січня 2005 року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору