Рівне:

Створення та просування сайтів

Матчук відзвітувався перед Балогою

Україна і світ 28-вер, 2006, 14:529 prov 979
Як не залишити Рівненщину взимку без тепла і ліквідувати борги із зарплати, які на підприємствах області з початку цього року зросли на 40%, думає нині голова облдержадміністрації Віктор Матчук. Ці питання стали лейтмотивом селекторної наради, яку позавчора провів новопризначений керівник Секретаріату Президента з головами облдержадміністрацій.
Як повідомив голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук, Рівненщина на сьогодні готова до початку опалювального сезону майже на 100%. Наразі в області немає жодного об’єкта, на якому готовність до зими сягала б нижче 98%.
— Щодо укладання угод на постачання газу в нашій області ситуація одна з найкращих в Україні, — сказав Віктор Матчук. Крім того, голова облдержадміністрації вкотре висловився за підвищення тарифів на теплопостачання. — Одне зло — дороге тепло, інше — його відсутність. Тож будемо вибирати менше зло.
На зауваження Віктора Балоги з приводу заборгованості із зарплати, яка на Рівненщині з початку цього року зросла на 40%, голова облдержадміністрації відповів, що останнім часом сума заборгованості з оплати праці на підприємствах області зменшилася. Однак, поки що цю проблему не вдалося вирішити у ТзОВ УБ РАЕС, де борги із зарплати продовжують збільшуватись.
Наразі увага голови облдержадміністрації сконцентрована на питаннях, які необхідно вирішувати в першу чергу. На сьогодні, за словами Віктора Матчука, 60% населених пунктів Рівненщини не газифіковані. Актуальним залишається питання стану доріг. До 43 населених пунктів області не прокладено твердого дорожнього покриття. А стан автомобільних магістралей, які проходять Рівненщиною, Віктор Матчук назвав украй незадовільним. Коментуючи селекторну нараду, яку провів Віктор Балога з головами облдержадміністрацій, Віктор Матчук сказав, що з призначенням на посаду керівника Секретаріату Президента України Віктора Балоги робота Секретаріату Президента кардинально змінилася,
За словами Віктора Матчука, відтепер Секретаріат Президента усі рішення прийматиме швидко і рішуче, а виконання цих рішень буде на жорсткому контролі. Стиль роботи Віктора Балоги принципово відрізняється від стилю роботи його попередника на посаді керівника Секретаріату Президента — Олега Рибачука. — Двері в кабінет Балоги не зачиняються в буквальному розумінні. Це чайник, який постійно кипить, енергія виривається, емоції теж, — так охарактеризував стиль роботи новопризначеного керівника Секретаріату Президента Віктор Матчук.
Наталія ЛЕВЧУН,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору